МАРИЈНА МИЋИЋ ОДГОВОРИЛА НА НАПАДЕ СА ТВИТЕРА: "Има оних који осуђују насиље на ТВ, а после оду кући и бију жену"

Новости онлајн

19. 04. 2021. у 12:31

ГЛУМИЦА и водитељка Маријана Мићић недавно је многе шокирала изјавом о злостављању у једној емисији.

МАРИЈНА МИЋИЋ ОДГОВОРИЛА НА НАПАДЕ СА ТВИТЕРА: Има оних који осуђују насиље на ТВ, а после оду кући и бију жену

Фото: Принтсцреен/ПИНК

Сада се Маријана поново огласила на ту тему.

Она је открила разговор са једном девојком, која ју је питала да ли је њу неко некада злостављао. Она је дала оштар одговор.

- Да ли ти ја личим на некога ко би могао да буде злостављан? Јако је пипаво, посебно наш глумачки посао, не знамо да ли је стварно, да ли је зарад улоге, ја нисам чула да је нека девојка од њих рекла: 'Он је мене пребио, везао и силовао - рекла је Маријана у емисији "Ами Џи шоу".

Наиме, она је осудила сваки вид насиља, а потом разбеснела гледаоце изјавом да би жртве на време морале да пријаве силовање. Такође, рекла је и да она не изгледа као неко ко би могао да буде злостављан на било који начин.

- То је потпуно погрешно протумачено, ја сам рекла да је најважније како човек легне увече, са каквим мислима и да ли су оне исправне и чисте. Могу ја овде да кажем нешто најгоре, али кад се окренем ја знам да сам бескрајна у души и мислима чиста. Имаш и оних других који ће да изађу на телевизију и говоре како осуђују насиље, а после да оду кући и бију жену. Тако да, погрешно протумачено, од старта се зна мој став - закључила је Маријана у емисији "Премијера".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)