ВОДИТЕЉ ЖАРКО ЛАЗИЋ НА МЕТИ БРУТАЛНИХ КРИТИКА: "Није стигао да дође на сахрану - а говорио је да му је као сестра"

Новости онлајн

18. 04. 2021. у 22:26

ОРГАНИЗАТОРКА емисије „Кућа од срца” Јасмина Михајловић, која је преминула пре три дана услед тешке саобраћајне несреће на Ибарској магистрали, сахрањена је јуче на сеоском гробљу поред Ковина.

ВОДИТЕЉ ЖАРКО ЛАЗИЋ НА МЕТИ БРУТАЛНИХ КРИТИКА: Није стигао да дође на сахрану - а говорио је да му је као сестра

Фото: Printscreen

Сахрани су присуствовали чланови породице, комшије, њена колегиница и бивша водитељка Јелена Матијашевић, али не и глумац Жарко Лазић, директор продукцијске куће, због чега се нашао на мети прозивки на интернету.

Након јучерашње сахране, многи су на друштвеним мрежама приметили да јој директор и водитељ ове емисије Жарко Лазић није присуствовао. Након сазнања о Јасмининој смрти, Жарко је за медије изјавио да му је била као сестра, као и да ће учествовати у организацији њеног последњег испраћаја. Управо зато његов изостанак привукао је велику пажњу. Испод вести о сахрани кренули су да се нижу негативни коментари на Лазићев рачун:

- А где је ‘господин’ Жарко Лазић, који је рекао да ће организовати сахрану колегиници? Од силних гостовања по емисијама није стигао то да уради, а ако се не варам, говорио је да му је као сестра - гласи један од коментара, који није био усамљен.

- Туга! Где су колеге на сахрани? Где је велики и хумани Жарко Лазић? - писало је у једном коментару.

Само два дана раније Лазић је, потресен, поделио тугу поводом трагедије.

- Отишао је најбољи део мене, жена која ми је била као мајка, сестра, најбоља пријатељица. Јасмина је била стуб наше продукције. Не бих могао да причам о детаљима несреће, помажем око организације сахране - изјавио је Жарко Лазић пре само два дана.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)