"ФРАЈЛЕ" НАСТАВЉАЈУ КАО ТРИО: Марија Мирковић, после 12 година, напустила популарну новосадску групу

М. Ћунковић

17. 04. 2021. у 22:30

НОВОСАДСКА група "Фрајле", коју су, од почетка рада чиниле четири даме, остала је без најмлађе чланице Марије Мирковић. Она је своју одлуку образложила на "Фејсбуку" писмено, као и у видео-снимку са осталим чланицама групе, Наташом Михајловић и сестрама Невеном и Јеленом Бучом.

ФРАЈЛЕ НАСТАВЉАЈУ КАО ТРИО: Марија Мирковић, после 12 година, напустила популарну новосадску групу

Фото АТА Images

- Како је ова година таква каква јесте, а и година пре тога, пуна неких ружних информација, имам и ја једну "нелепу" - почела је Марија. - После 12 година љубави, пријатељства и концерата, одлучила сам да напустим "Фрајле". Захвална сам на сваком дану, сваком концерту и свакој песми. У ових 12 година сам одрасла и као особа и као музичар, и поносна сам на све што сам музички оставила иза себе као део групе. Било је лудо и незаборавно. Жене драге, желим вам сву срећу, наставите да будете добре "Фрајле", а ја идем у неке нове изазове и нове песме. Првенствено хвала публици на љубави свих ових година. Хвала на подршци свима, и пожелите ми срећу.

Марија је истакла да између њих није било свађе, а да су разлог одласка приватне и друге пословне обавезе. На фејсбук-страници "Фрајли" је наведено:

- Драги наши, после 12 дивних година, у нова јутра улазимо као трио. Макице, желимо ти сву срећу, а ми се ускоро видимо на концертима.

Марија Мирковић / Фото АТА Images

Марија је, уз Невену, поред певања на сцени и свирала гитару, тако да ће тај терет, по свему судећи, потпуно преузети старија сестра Буча. Мирковићева је оставила и значајан ауторски печат, а њена одлука је, очекивано, изазвала бројне реакције обожавалаца "Фрајли". Уз неизоставне жеље за све најбоље у будућности, доминира жал, и поруке да су "Фрајле" стекле имиџ и репутацију као четверац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима