КОМШИЈЕ ЗДРАВКА ЧОЛИЋА ОТКРИВАЈУ КАКАВ ЈЕ У ПРИВАТНОСТИ: Мало ко би га препознао, вила му има 2 капије - а воли да засуче рукаве

Новости онлајн

17. 04. 2021. у 21:19

ЈЕДНА од највећих балканских звезда Здравко Чолић са супругом Александром и ћеркама Уном и Ларом живи у елитном, али и мирном крају Београда, а труди се да приватност породице сачува унутар раскошне виле.

КОМШИЈЕ ЗДРАВКА ЧОЛИЋА ОТКРИВАЈУ КАКАВ ЈЕ У ПРИВАТНОСТИ: Мало ко би га препознао, вила му има 2 капије - а воли да засуче рукаве

Фото Никола Шеган

Комшије не крију одушевљење што легендарног певача неретко сретну на улици или у оближњим парковима.

- Здравко је некако увек остао скроман и приземан, никад се није понашао као звезда, већ као обичан човек, господин. Из истог смо краја, имам троје деце и често их водим на Кошутњак, у парковима и на игралишту, и ту сам га више пута срела са ћеркицом Ларом. Девојчица је васпитана, види се да је лепо одгојена и да су се родитељи бавили њеним васпитањем, а Здравко јој је баш посвећен. Делује да ужива да је гледа док трчи, игра се и дружи са децом, ни она није бахата и не понаша се надобудно као што умеју деца имућних људи - каже једна комшиница и открива да певач не воли да се истиче:

- Право да вам кажем, мало ко би у парку и препознао Здравка. Повучен је, стави качкет или капу уколико је хладније, и уопште није наметљив. Драго ми је увек да га видим. Подсећа ме на детињство, одрастала сам на његовој музици. Увек је чувао своју приватност, породица му се никада није провлачила по медијима, ваљда није хтео деци да наметне тај неки терет који носи његова слава. Видим да га људи поштују, увек се обрадују кад га препознају, а он за сваког има љубазну реч. Није ни чудо што је све ове године остао величина. Живимо у суседству и ево ја никада нисам чула да је неко рекао нешто ружно или да му је Чолин поступак засметао.

Делује да Здравка сви у крају воле, а један од суседа открива да су у комшилуку почаствовани кад их ова балканска звезда позове у свој дом.

- Вила му је обезбеђена добро, има две капије, пространо двориште, права милина. Дружи се са неколицицном комшија, кажу да уживају са њим уз добро вино у дворишту које му је увек сређено, има баштоване који воде рачуна. Воли некад и он сам да засуче рукаве, чак и џогира. Често и са сетом прича о успоменама и одрастању - прича сусед, док његова партнерка открива да је у више наврата била гошћа Здравкове супруге:

- Боље од Здравка познајем његову супругу Александру, фина је и блага жена, дивна комшиница! Складан су и леп пар.

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)