ПОСЛЕДЊА ПОРУКА ЗА НАСТРАДАЛУ КОЛЕГИНИЦУ: Бивша водитељка емисије "Кућа од срца" упутила потресне речи Јасмини - Воли те твоја мрша (ФОТО)

Новости онлајн

17. 04. 2021. у 15:49

ЈЕЛЕНА Матијашевић, некадашња водитељка емисије "Кућа од срца", опростила се на Инстаграму од Јасмине Михајловић (47), организаторке тог хуманитарног серијала, која је јуче настрадала у саобраћајној несрећи.

ПОСЛЕДЊА ПОРУКА ЗА НАСТРАДАЛУ КОЛЕГИНИЦУ: Бивша водитељка емисије Кућа од срца упутила потресне речи Јасмини - Воли те твоја мрша (ФОТО)

Foto: Instagram

- Неправда. Немогуће!!! И даље не верујем!!! Е дебела, звали ме новинари да ме питају каква си била. Ја им рекла да не постоји једна реч која може да те опише! Не постоји! Била си мајка, бака, пријатељ, борац, вредан радник, душа, поштена, лојална, верна! Хвала ти што си била део мог живота! Хвала ти што си са мном делила ручак, кафу, воду, цигаре, тајне, кревет, собе, среће и туге! Воли те твоја мрша - написала је Матијашевић последњу поруку за настрадалу колегиницу.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Подсетимо, Михајловићева је погинула, а њен колега Зоран С. тешко је повређен у удесу који се догодио јуче на Ибарској магистрали код Лађеваца. Екипа серијала "Кућа од срца" радила је на обнови куће породице Ђуровић, а у тренутку несреће ишли су по материјал.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)