ОГЛАСИЛА СЕ НОВА ПЕВАЧИЦА ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА: Ево шта је открила о њиховом односу - до јуче била потпуно непозната јавности (ФОТО)

Новости онлајн

15. 04. 2021. у 19:47

ЈУЧЕ је као бомба у медијима одјекнула вест да Зоран Марјановић, коме се пред Вишим судом у Београду суди због оптужби да је 2. априла 2016. на насипу Црвенка у Борчи убио супругу, певачицу Јелену Марјановић, има нову певачицу.

ОГЛАСИЛА СЕ НОВА ПЕВАЧИЦА ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА: Ево шта је открила о њиховом односу - до јуче била потпуно непозната јавности (ФОТО)

Фото Инстаграм

Наиме, композитор је на свом Фејсбуку објавио да је коначно срећан, а повод за такво његово осећање је то што је завршио песму, коју је отпевала Драгана Рољић.

- Прва финализована песма из моје радионице, након пет година паузе. Гаго, нека ти је са срећом - написао је Марјановић на Фејсбуку. Испод тог коментара поставио је спот Драгане Рољић за песму под називом „Љубавница туге“, али је и таговао ову певачицу уз опаску „да се осећа срећно“.

Иначе, Марјановић је композитор и управо је он компоновао музику и радио аранжман за нумеру „Љубавница туге“, коју је отпевала атрактивна Драгана, а која, судећи по њеним друштвеним мрежама, живи у Америци.

А данас се огласила и певачица за коју је јавност јуче чула.

Драгана је први пут открила од када датира њена сарадња са Зораном Марјановићем и како се познају.

- 2014. године сам упознала Зорана у музичком студију када смо отпочели снимање песме ''Љубавница туге''. Песма је за неколико дана и завршена, исте године - поручила је Драгана, а о гласинама да је са Зораном у емотивној вези каже:

- Зоран и ја нисмо у вези како се упорно нагађа и пише.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)