СЕВЕРИНА ПИСАЛА МИЛЕНИ РАДУЛОВИЋ: Велика храброст и олакшање за све жене!

Novosti online

15. 04. 2021. у 13:10

ПЕВАЧИЦА Северина Којић је у интервјуу за "Недељник" говорила о сексуалном насиљу, истакавши да су српске глумице које су са својим причама изашле у јавност покренуле лавину у целом региону.

СЕВЕРИНА ПИСАЛА МИЛЕНИ РАДУЛОВИЋ: Велика храброст и олакшање за све жене!

Фото: Printscreen/Инстаграм

- Затечена сам колико нам је теже у односу на оно шта смо мислили да ће бити. Ја сам мислила да јесам, да могу да желим, да летим. Сваки је живот богат људима, идејама... и онда неко сруши тај твој свет, живот, дигнитет, и не знаш више јеси ли жртва или учесник јер се бојиш да ће твоје ћутање изазвати сумњу, а тебе је само страх. Јер о томе се не говори. Не јавно - наводи Северина.

- Велика је храброст и Милене Радуловић и Данијеле Штајнфелд, и Мериме Исаковић. То је велико олакшање за све жене. У Хрватској је то покренуло лавину на факултетима, посебно на Академији драмских уметности. Нешто што је заправо грозно, али је отворило јавни простор који о томе говори. Ето и у том случају се прелило из једне земље у регион. Јер принцип је исти, све су остало нијансе, рекао би Ђоле.

- То је велика, велика ствар. Милена у почетку вероватно уопште није била свесна шта је покренула. Наравно да као жена морам да реагујем, писала сам јој приватно. Није битан садржај, дивно је колико је људима ипак стало и колико се ипак неке ствари мењају. Барем се о њима прича. У овим случајевима ћутање није злато. Управо читам књигу Томаса Ериксона "Окружени психопатама" коју сам добила од пријатељице за Божић. Добра ми је баш пријатељица и добро познаје моју ситуацију. Препоручујем - закључила је певачица.

(Недељник)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)