БАЛАШЕВИЋЕВ СИН ПРВИ ПУТ НАКОН ОЧЕВОГ ОДЛАСКА: Не постоји места за тугу, жалост, па ни смрт

Novosti online

15. 04. 2021. у 08:14

АЛЕКСА Балашевић открио је како се бори са великим губитком који је осетила његова породица пре скоро два месеца, када је преминуо његов отац Ђорђе.

БАЛАШЕВИЋЕВ СИН ПРВИ ПУТ НАКОН ОЧЕВОГ ОДЛАСКА: Не постоји места за тугу, жалост, па ни смрт

Фото: Принтскрин/Зоран Лазаревић

Алекса је открио и детаље сценарија који припрема за велики филмски пројекат, те признао да је један од ликова у филму инспирисан песмом његовог оца „Човек са месецом у очима“.

Иако није био претерано вољан да открива детаље, признао је да захваљујући чињеници да му је отац утабао пут својом славом, он сада може да се посвети и раду у филмској индустрији.

- Снимање филма очекујемо следеће године. Нови Сад заслужује модерни играни високобуџетни први филм о себи, а затим борци, као што рекох, нечији синови, мужеви, очеви који су за време короне испуњавали или одлагали своје снове у том рингу без публике... Нови Сад заслужује да има такав филм, могу слободно рећи, међународне високобуџетне продукције. Захваљујући свемирској величини мог великог оца, имам одличне преговоре са једном државом на другом континенту у којој би требало такође да се снима - рекао нам је Алекса, а потом се дотакао и свог великог губитка.

- Ја никад нисам остао без оца. Наопако. Кад је мој отац у питању, не постоји места за тугу, жалост, па ни смрт. Многи то не разумеју, али не могу да им дочарам. То је неки осећај који заиста сам себи не могу да опишем. Богу хвала па је тако - било је све што је млади Балашевић рекао о свом покојном оцу, а онда додао како изгледа његова животна борба након свега.

- Борба почиње рођењем, а питање је да ли се заврши са умирањем. За нас који верујемо у бога живих, можда борба траје вечно. Борба од нас вековима тражи ако жели да буде упамћена да је учинимо онаквом каква она јесте. Поштена и величанствена - каже он.

Алекса се озбиљно посветио раду на филму и на тај начин окупира своје мисли.

- Филм прати неколико различитих људи са више животних мегдана који воде. Главни лик је, наравно, инспирисан класичним идолом младих и оних који се боре за боље сутра - каже он.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)