НАЈВЕЋИ ХИТ ЛЕКСИНГТОНА КРИЈЕ НЕВЕРОВАТНУ ТАЈНУ: Ево којој певачици је била намењена ова песма - а онда је постала њихова лична карта

Новости онлајн

14. 04. 2021. у 22:43 >> 22:49

ГРУПА Лексингтон бенд је од свог појављивања на јавној сцени одмах запала за око публици и стекла велику популарност.

НАЈВЕЋИ ХИТ ЛЕКСИНГТОНА КРИЈЕ НЕВЕРОВАТНУ ТАЈНУ: Ево којој певачици је била намењена ова песма - а онда је постала њихова лична карта

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Важе за један од најпопуларнијих бендова, а песма којом су се прославили јесте „Добро да није неко веће зло“, а оно што мало ко зна јесте да је ова нумера првобитно била намењена Емини Јаховић.

Бојан Васковић, фронтмен Лексингтон бенда истиче да је нумера „Добро да није неко веће зло“, њихова лична карта, а потом је Милош Вуксановић открио како је заправо ова песма дошла у њихове руке и донела им велику славу.

Фото Instagram/yaemina

– Лична карта дефинитно. Имамо срећу да смо снимали песме које су тог ранга, али ово је дефинитвно нумера по којој нас шира популација зна – испричао је Бојан Васковић, а потом је гитариста Милош Вуксановић открио још детаља.

– Бане Опачић је компоновао ту песму у тренутку када сам ја дошао код њега да се видимо. Свира он песму и каже он: „Ево радим нешто за Емину“ и крене да пева и била је нека друга женска строфа и крене рефрен. Ми одмах пошаљемо Бокију и питамо га како му се свиђа, он се одушевио. И ето тако, ко пре девојци његова девојка – испричао је гитариста Милош Вуксановић у емисији.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)