ОВО СУ НАЈДУГОВЕЧНИЈИ БРАКОВИ НА СРПСКОЈ ЕСТРАДИ: "Разводе нас макар једном месечно"

Novosti online

14. 04. 2021. у 22:15

ПРИПАДНИЦИ српског џет-сета често изложеност јавности и медијском притиску приписују неуспешности њихових бракова. И док се многи венчавају и разводе из хобија, постоје они којима је пошло за руком да прославе и преко 20 година складног брака, упркос свим недаћама кроз које су прошли. Доказали су да је љубав ипак победила све изазове.

ОВО СУ НАЈДУГОВЕЧНИЈИ БРАКОВИ НА СРПСКОЈ ЕСТРАДИ: Разводе нас макар једном месечно

Фото: Архива Новости

ЛЕПА БРЕНА И БОБА ЖИВОЈИНОВИЋ: Све ближе бисерној свадби

Фото: Инстаграм

Певачица Лепа Брена и бивши тенисер Боба Живојиновић прославили су у октобру прошле године 29 година брака, што значи да се приближавају популарној бисерној свадби. Њихова љубавна прича почела је 1986. године, а о почецима њихове романсе и дан-данас се прича. Пар се заклео на вечну љубав 7. децембра 1991. године, а о детаљима почетка њихове романсе није се много знало.

- Кад сам срела Бобу, допала ми се његова спонтаност и искреност и знала сам да, као и ја, нема много времена за губљење, јер су наше каријере тада биле у зениту. Рекла сам себи - сад или никад! Сећам се, упознали смо се после премијере првог дела филма „Хајде да се волимо“ у Дому синдиката. Упознао нас је Рака Ђокић - испричала је Брена једном приликом, а на причу се надовезао и њен изабраник:

- Брену је требало још раније да упознам јер смо хтели да је ангажујемо да пева на тениском турниру, али је Рака Ђокић, њен менаџер а касније наш кум, изврдао правдајући се да она има много обавеза. Али заиста је било тако, она је стално наступала. Кад смо коначно стигли до упознавања, Брена је пришла и рекла ми: „Где си ти свих ових година?”. То је био судбински сусрет, а првих пар месеци је било врло тешко. Сваки слободан тренутак користили смо да будемо заједно. Залетим се са Ибице у Цирих, дођем да бих је видео - испричао је бивши тениски шампион.

БРАНКА ПУЈИЋ И ГАГИ ЈОВАНОВИЋ: Три деценије идиле

Фото: Архива

Глумци Бранка Пујић (49) и њен супруг Драган Јовановић (47) у браку су скоро три деценије. Почели су да се друже још на Академији, и мало-помало, њихово пријатељство прерасло је у љубав, која је заокружена браком. Иако се у јавности не појављују често заједно, не говоре превише о својој интими, важе за један од најлепших и најстабилнијих парова на нашој глумачкој сцени. Њихова ћерка Анђела, која је, како сама каже, ликом и карактером исти отац, пошла је родитељским стопама.

БИЉАНА И АЦА ИЛИЋ: Прво корпа, па венчање

Естрадни пар Биљана Јевтић и Аца Илић један је од најскладнијих брачних парова на естради и никада их нису пратили никакви скандали, а истим жаром, са истим поштовањем и љубављу воле се и после тридесет година.

„Тридесет година брака и моје две највеће љубави“, написала је у октобру Биљана уз фотографију са сином и супругом. Годишњицу су прославили уз мирну вечеру, у присуству пријатеља и сина Ивана који је у јуну постао пунолетан.

Аца је једном приликом испричао како је дошло до фаталног сусрета.

- Пробао сам да је освојим и добио корпу. Годину дана касније ишли смо на турнеју заједно. И приликом честитања Нове године, њена рука се задржала на мојој, то ми је био први знак. Забављали смо се пар година, и онда сам морао у војску, то је било велико искушење за нас. Мени није до живота, а не до војске. Млад, популаран, Биља ми девојка, а ја морам у војску, али све сам издржао. Све је то живот, оно што ме не убије, то ме ојача - рекао је једном приликом Аца, док је Биља открила да је било искушења у браку.

- Било је тешких година за нама. Најупечатљивије ми је било, када сам требала да певам за “Знање-имање”, а ми на мору... Свађа је била целе ноћи: „Ако одеш, крај је“, говорио је. То је било паковање и распакивање, и на крају нисам отишла на ту једну емисију. Били смо млади, волела сам га, мада сам због тога имала после проблем, забрањивали су ме, али је преовладала љубав.

КЕМИШ И ЗОРИЦА БРУНЦЛИК: Уместо авантуре, судбинска љубав

Фото: Инстаграм/goldies.fashion

Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш синоним су за јаку љубав која траје више од три деценије. Она се 1985. године удала за познатог хармоникаша, и од тада су нераздвојни - готово да нема градског догађаја на којем се не појављују заједно. Пар има ћерку Злату, а Кемишево презиме носе и Зоричине ћерке Марија и Миљана, које је добила у ранијим везама. Поред њих, ову срећну породицу чине и Зоричин син Ђорђе и Мирољубове ћерке из претходних бракова Ванеса и Јелена.

- Мирољуб је био шмекерица из Немачке, згодан, можда у то време помало и мршав за мој укус. О њему се причало у свим круговима. Док је око себе имао силне младе девојке, мени би, кад се сретнемо, љубио руке као некаквој тетки јер сам тада била у средњим тридесетим, госпођа са троје деце. Дуго је све подређивао хармоници, а кад је схватио да, поред музике, постоје и жене, морао је пропуштено да надокнади. Ипак сам се плашила да ћу му бити обична авантура и да ћемо покварити пословни однос јер је требало месец дана касније да свира на мом концерту, али десило се супротно. Била сам разведена, баш као и он. Сада смо дуго у љубави - изјавила је једном приликом певачица.

ВОЈИН И СЛОБОДА ЋЕТКОВИЋ: Разводе нас бар једном месечно

Фото: Новости/И.Маринковић

Tekst potpisa

Слобода Мићаловић (39) и Војин Ћетковић (43) један су од најскладнијих парова у свету глуме и брак им траје нешто мање од 15 година. Њихову породичну срећу заокружили су када су 2010. године добили ћеркице, близнакиње Веру и Милу. Војин је недавно открио да је за успешан брак битна љубав, поштовање, разумевање. Њих двоје су се срели на снимању филма “Зона Замфирова” 2002. године.

- Сећам се када сам је први пут угледао, снимали смо, она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су углавном биле клинке. Прошло је неколико година, позвао ме је сниматељ да дођем да нешто погледам. Видео сам је као неког ко ће вероватно да снима, нисам је посматрао по принципу “лепа је” или слично - присетио се Војин недавно у једном интервјуу за домаће медије, док је Слобода причајући о насловима у медијима истакла:

- Разводе нас бар једном месечно. Већ је постало досадно. Кад бисмо се једног дана развели, мислим да нам нико не би поверовао.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)