КАКО ЛУНА ЂОГАНИ ПРОВОДИ ТРУДНИЧКЕ ДАНЕ: Спрема, чисти и кува, а често се и расплаче

Novosti online

14. 04. 2021. у 09:19

ТРУДНА Луна Ђогани једва је дочекала да се отворе тржни центри и одмах је потрчала у куповину!

КАКО ЛУНА ЂОГАНИ ПРОВОДИ ТРУДНИЧКЕ ДАНЕ: Спрема, чисти и кува, а често се и расплаче

Фото Instagram/luna_djogani

- Луна нам је стално причала да једва чека да оде у куповину јер више не може ништа да обуче. Носи само хеланке и тренерке, нема чак ни мајице за труднице. Чим је Кризни штаб одобрио отварање тржних центара, потрчала је у шопинг - прича Лунина пријатељица и открива шта је Ђоганијева све радила тог дана.

- Прво је отишла код фризера, па је прошетала свог пса, а онда је обишла четири радње у тржном центру. Купила је две мајице и две хаљине. Није очекивала толику гужву, па се није много задржала у шопингу.

Луна се после шопинга споро кретала, једном руком је држала стомак, а у другој је носила пуну кесу.

- Марко не подноси шопинг и затворене просторе, па све купује преко интернета, а и њу је саветовао да не иде у тржни центар јер је трудна. Међутим, Луна га није послушала - прича пријатељица популарног пара и објашњава зашто је трудница шетала без заштитне маске.

- Луна не подноси маску јер јој се због ње осуло лице. Марко се због тога често свађа с њом јер се плаши да се не зарази короном пред порођај. - Постала је баш осетљива, расплаче се за сваку ситницу. С друге стране, врло је активна трудница. Сваки дан шета, а у стану све сама ради - поспрема, чисти, чак и кува. Скоро сваки дан спрема ручак, а то никад раније није радила! У трудноћи не пази на линију, али већ планира да после порођаја нас две заједно идемо на фитнес - завршава причу Лунина другарица.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)