"ТО ЈЕ БИО МОЈ ПОСЛЕДЊИ ЧАС КОД АЛЕКСИЋА": Тимотијевић се присетио школе глуме, а једна реченица била је пресудна!

Novosti online

11. 04. 2021. у 20:41

ПОПУЛАРНИ глумац Милош Тимотијевић осврнуо се на догађаје који су потресли српску јавност у последњих пар месеци.

ТО ЈЕ БИО МОЈ ПОСЛЕДЊИ ЧАС КОД АЛЕКСИЋА: Тимотијевић се присетио школе глуме, а једна реченица била је пресудна!

Фото: Printscreen

Као неко ко се спремао за Академију и Милош Тимотијевић био је један од ученика озлоглашеног професора глуме Мирослава Алексића. О свом искуству са професором глуме Милош је рекао следеће:

- Проводио сам доста времена у миконој групи где сам имао и лепих и лоших искустава. Сад кад се све издешавало, то искуство је мени остало у добром сећању, али човек некако има тенденцију да лоше ствари заборавља и онда тек неки друки су ми указали на то какав је он био према мени. Међутим, ја се тога стварно не сећам.

- Једино што сам, кад сам се спремао за Академију био је доста чудан тренутак. Први пут ме је он спремао, после треће године средње школе и ја сам прошао у ужи избор. Тада нисам имамо неку амбицију да прођем, некако сам хтео да завршим средњу. Али када сам хтео други пут да спремам, тада сам већ желео. Он ми је рекао на том једном часу, када је питао ко ће да се спрема за глуму ове године и када ма ја подигао руку "Ти, Милоше, спусти руку". Када сам га питао зашто, одговорио ми је да ја нисам за овој позив, јер сам ушао у ужи избор само зато што ме је он спремао - присећа се глумац.

- То је била реченица и то је био мој последњи час код Мике у групи. Просто сам схватио да кад неко нема поверења у вас, нема разлога ни да ја губим време више у тој групи - навео је Тимотијевић гостујући у емисији "Сценирање" на Курир телевизији.

Милош је и подржао своје колегинице, које су иступиле са причом да су биле злостављане од стране Алексића.

- У првом тренутку када сам чуо то ја сам првих пет секунди био шокиран, међутим, када сам негде повезао ствари онда сам схватио да се то уклапа у тај профил. Шокиран сам само што нисам ништа приметио. С обзиром да је толико девојака младих изашло са причом, уверења сам да се то десило - каже Тимотијевић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)