МЕГАН И ХАРИ НЕМАЈУ МИРА: Полиција чак девет пута морала да интервенише на њиховом имању

Novosti online

11. 04. 2021. у 07:30

ПРИНЦ Хари и његова супруга Меган Маркл су у последњих неколико месеци били приморани да чак девет пута контактирају чуваре дневног реда, према званичним подацима.

МЕГАН И ХАРИ НЕМАЈУ МИРА: Полиција чак девет пута морала да интервенише на њиховом имању

Фото АП

Према подацима које је Удружење за штампу добило према законима о слободи информација, власти су одговориле на позиве, а пријаве су се тицале телефонских захтева, активирања аларма у кући у Монтециту чија се вредност процењује на 14.000.000 долара.

На ово имање брачни пар се уселио прошле године са њиховим једногодишњим сином Арчијем, а војвоткиња од Сасекса ту планира да роди и друго дете. Меган и Хар су раније привремено живели у Лос Анђелесу, након што су напустили Канаду на почетку пандемије.

Фото: Принтскрин

Принц Хари је у интервјуу са Опром Винфри признао са каквим сигурносним проблемима су се суочавали он и његова породица ранијих година и том приликом споменуо.

У јулу прошле године, полиција је морала четири пута да интервенише, а сваки од позива је био у раним јутарњим сатима, један је наведен као телефонски захтеви, док су остала три била активирање аларма.

Подсетимо, у марту је нежељени посетилац у децембру два пута прекршио дом Санта Барбаре у којем живи овај познати брачни пар. Николас Брокс је тада наводно ухвац́ен на неовлашц́еном поседу породице.

(24седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)