РУКЕ СУ МИ БИЛЕ КАО БУТИНЕ: Тијана Дапчевић открила како је смршала, ове намирнице једе свакога дана

Novosti online

09. 04. 2021. у 21:52

ПЕВАЧИЦА Тијана Дапчевић поделила је своје искуство везано за скидање вишка килограма које је добила током трудноће.

РУКЕ СУ МИ БИЛЕ КАО БУТИНЕ: Тијана Дапчевић открила како је смршала, ове намирнице једе свакога дана

Тијана Дапчевић

Тијана је испричала да се у периоду када је била трудна угојила 45 килограма и да је пред порођај имала 115 килограма.Она је додала да је осећала глад малтене 24 сата дневно, и да је често посезала за нездравом храном.

- Буквално сам носила још једну особу у себи. Нисам имала врат, а руке су ми биле као бутине. Тада сам решила да урадим нешто по том питању. Међутим, почела сам да мршавим тек када сам схватила да мени не треба никаква дијета, него да променим начин живота. Ми жене имамо невероватну блокаду у глави када се помене реч дијета. Тада мислимо само о храни и о томе шта ћемо да једемо, а шта не смемо - рекла је певачица за "Хит Информер".

Тијана, како се наводи, дан започиње овсеним пахуљицама са чијом и црвеним воћем, за ручак обично једе ћуретину с поврћем, а за вечеру бранцин или ораду уз салату.

- Имала сам кризу у почетку, али сам дала све од себе да издржим. Сви треба да се хранимо без шећера, брашна и млека. Тако ћемо доћи до жељене килаже, међутим, као и остале жене и ја се често опустим па се угојим - рекла је Тијана, којој је циљ да смрша још девет килограма.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)