ПРИЈАТЕЉ И МЕРИМИ И ЛЕЧИЋУ: Мима Караџић - Не желим да залазим у детаље, онај ко треба да реши ово, решиће

Novosti online

09. 04. 2021. у 11:30

ГЛУМАЦ Милутин Мима Караџић студирао је са Меримом Исаковић, која је у исповести навела да ју је Бранислав Лечић сексуално напао 1978. године, а сада је дао свој коментар о овом случају.

ПРИЈАТЕЉ И МЕРИМИ И ЛЕЧИЋУ: Мима Караџић - Не желим да залазим у детаље, онај ко треба да реши ово, решиће

Фото: Принтсцреен

Мима Караџић каже да је у добрим односима и са Меримом и са Лечићем.

 - Не бих залазио у детаље. Добар сам и са Леком и са Меримом. Заједно смо Мера и ја били на класи и сјајно смо се слагали. Врло сам био добар са њом. Видео сам наслове, али нисам упућен у читаву причу. Њих двоје најбоље знају шта се између њих десило, онај ко то треба да решава, сигуран сам да ће решити - рекао је Милутин Мима Караџић.

Подсетимо, глумица Мерима Исаковић рекла је да је спремна да сведочи против Бранислава Лечића, за кога у исповести у "Недељнику" тврди да је покушао да је силује 1978. године, а кога је њена колегиница Данијела Штајнфелд у Вишем јавном тужилаштву у Београду оптужила за силовање 2012. године.

 - Наравно да ћу сведочити. Верујем да је рећи истину фундаментална обавеза сваке савесне особе. Не могу директно сведочити о догађају насиља над Данијелом јер му нисам директно присуствовала, али могу сведочити о личности Бранислава Лечића и свом драматичном искуству везаном за њега. Надам се да ће се друге жртве осмелити да се огласе, ако их има - рекла је глумица.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)