ЕМИНА ЈАХОВИЋ ПРЕ СВИХ ПЛАСТИЧНИХ ОПЕРАЦИЈА: Ево како је изгледала певачица пре 19 година! (ФОТО)

Novosti online

07. 04. 2021. у 20:03

КАДА се Емина Јаховић 2002. године појавила са нумером "Тачка" скренула је пажњу на себе, а тада је имала свега двадесет година и кренула је у освајање музичке сцене.

ЕМИНА ЈАХОВИЋ ПРЕ СВИХ ПЛАСТИЧНИХ ОПЕРАЦИЈА: Ево како је изгледала певачица пре 19 година! (ФОТО)

Фото Instagram/yaemina

Често су је поредили са Пенелопе Круз, што је њој и те како ласкало.

Осим о њеној каријери, у јавности се често прича о томе шта је све Емина променила на свом лицу.

Фото: Принтскрин

 

Еминино лепо лице кварио је дугачак нос који је певачица кориговала уз помоћ естетског хирурга. У јавности се није либила да говори о томе. О операцији носа говорила је јавно, а како је рекла, нос је морала да оперише првенствено из здравствених разлога. Сумња се да је нос оперисала чак 5 пута, али певачица то до сад није потврдила, али ни демантовала.

- Када смо већ код операција, дошло је време да вам кажем и потврдим из прве руке све ствари везане за исто, које не знате. У животу на себи нисам радила ни једну пластичну операцију, сем операције носа који сам први пут сломила са 14 година. Са 14 година нисам могла да се оперишем јер су се кости лица још увек развијале па сам морала да сачекам. Што сам учинила у 21. години - написала је Емина пре неколико година на Твитеру и демантовала да је оперисала усне.

- Моје усне су потпуно природне и пуне. Мама би ми често говорила да су најлепше што имам на себи. И свим тим искомплексираним, генетичким мутацијама које су саме собом незадовољне, морам да кажем, нажалост, мајка природа на мени није штедела - написала је певачица када је одговарала на негативне коментаре.

Емина је тада открила да је морала да одреагује на трачеве јер не би желела да младе девојке, мислећи да се угледају на њу, оду под нож. Емина је касније све ове изјаве обрисала и оставила само један свој коментар:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Ово сам написала за све вас који ме волите и подржавате, пратите и чувате. Да знате ко је Емина Јаховић и како се до тога долази - гласила је њена објава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)