СВА СЕ ЈЕЖИМ ДОК ПРИЧАМ О ЊЕМУ, НЕКА МУ ЈЕ ЛАКА ЦРНА ЗЕМЉА: Злата Петровић очајна након одласка Тозовца

Novosti online

06. 04. 2021. у 15:56

РЕАКЦИЈЕ колега на изненадни одлазак певача Предрага Живковића Тозовца, не престају да се нижу једна за другом.

СВА СЕ ЈЕЖИМ ДОК ПРИЧАМ О ЊЕМУ, НЕКА МУ ЈЕ ЛАКА ЦРНА ЗЕМЉА: Злата Петровић очајна након одласка Тозовца

Фото: П. Милошевић

Певачица Злата Петровић шокирана је информацијом да нас је Тозовац заувек напустио, и то од последица вируса корона.

- Јој сунце моје лепо, јој Боже драги. Ау, Господе мој драги рођени, нек му је лака земљица. Сунце моје. Писало је да му је боље, откуд сад то? У шоку сам, не знам шта да кажем. Ја не знам шта је ово.

-  Не постоји нико од колега, ко неће рећи исто што и ја о Тозовцу. Његова супруга Мима и он су толико дивни, често сам их виђала ван неких снимања у једном ресторану где су често долазили, тамо смо се и последњи пут видели. Они су мене баш готивили. Кад год сам их видела увек смо се лепо испоздрављали. Био је предиван, са својим осмехом од увета до увета. Сва се јежим, док причам сад о њему. Имао је такав шарм, велики губитак. Лутка моја, млад је био још. Претужна сам - рекла нам је ожалошћена Злата, пре него што је плачући спустила слушалицу.

Подсетимо, Предраг Живковић Тозовац изгубио је битку са вирусом корона у 85. години.

Тозовац је био српски композитор, текстописац, хармоникаш и певач народне и фолк музике, најпознатији по песмама „Тражићу љубав нову“, „Влајна“, „Јесен у мом сокаку“, "Мирјана", "Ти си ме чекала", „Виолино не свирај“ „Овамо Цигани“, „Очи једне жене“, "Празна чаша", "Јеремија" и другима. Рођен је 22. јануара 1936. године у Краљеву.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)