ОНА ЈЕ БИЛА ЖЕНА ЊЕГОВОГ ЖИВОТА: Тозовац се недавно оженио после 40 година љубави - Једном сам сањао да је умрла, грлио сам сандук (ФОТО)

Novosti online

06. 04. 2021. у 10:11

ПРЕДРАГ Живковић Тозовац који је данас преминуо венчао се последњег дана 2020. године, 31. децембра, са својом животном сапутницом Емилијом Мимом.

ОНА ЈЕ БИЛА ЖЕНА ЊЕГОВОГ ЖИВОТА: Тозовац се недавно оженио после 40 година љубави - Једном сам сањао да је умрла, грлио сам сандук (ФОТО)

Фото: Лабудовић

Славни певач и Мима решили су да потпишу чувени папир након 40 година љубави и заједничког живота.

Свега неколико људи присуствовало је венчању, а славље није могло да прође без мало музике и хармонике.

- После 40 година љубави Моја Мима и краљ музике Драган Тозовац - уз фотографију младенаца на Инстаграму написала је тада њихова пријатељица Биљана.

Тозовац је схватио да је она жена његовог живота када је сањао да је умрла, што му је веома тешко пало.

- Моја жена, смем да кажем моја жена и са правом кажем жена зато што је права жена и зато што сам са њом безмало провео пола живота. Она је веома стрпљива, она је добра мајка, добар друг, има и унуку, па је и добра бакица. Али пре свега, мени је била баш пријатељ и потпора у животу. Ја сам Водолија, а она не може сама. Једном сам сањао да је умрла. Па сам јој рекао, грлећи њен сандук, кукајући на глас у сну: “Зашто ме остави, с ким ја сад да живим”. Пазите, то је најискренија реченица коју у сну човек каже. Тако да сам јој тад најлепшу љубавну песму рекао - испричао је Тозовац за Блиц.

Такође, мало ко зна да певач иза себе већ има један брак, који није успео. Он се оженио јако млад, а са тадашњом супругом растао се после неколико година.

Био сам ожењен као млад човек са двадесет година. Брак тада није успео. Не знам о тој жени ништа, живи са породицом у Америци. Био сам веома млад, тада сам имао свега двадесет година и на почетку каријере. Међутим, растали смо се после неколико година, данас немам контакт са њом - открио је тада легендарни певач за Блиц.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)