"ПУСТИТЕ МЕ КУЋИ ДА УМРЕМ!" Тозовац у последњем интервјуу открио да га нико од колега није звао, надао се да ће изаћи из болнице

Novosti online

06. 04. 2021. у 10:03

ПЕВАЧ народне музике Предраг Живковић Тозовац (85) преминуо је од вируса корона, а у последњем интервјуу је испричао да би волео да га лекари пусте кући да умре!

ПУСТИТЕ МЕ КУЋИ ДА УМРЕМ! Тозовац у последњем интервјуу открио да га нико од колега није звао, надао се да ће изаћи из болнице

Фото: Принтскрин

Предраг је тврдио да је данима психички врло лоше јер му нико не долази у посету, а из кревета једва да може да устане и оде до тоалета.

- Стање после примања кинеске вакцине ми се стабилизовало, али сам сада психички баш лоше. Нисам добро и верујте ми да једва издржавам у болници. Нико не може да ми дође у посету јер је ово ковид болница, а са мојом Мимом се чујем само преко телефона и њој се јадам. Не знам како она подноси то што смо одвојени, труди се да ме не секира док разговарамо. Знам да је тако. Ужасан је осећај кад по цео дан слушате само како апарати за кисеоник пиште! То ни млади људи не би поднели, негативно утиче на психу. По цео дан само лежим и ћутим, али то ме нико не пита. Размишљао сам да замолим лекаре да ме пусте кући да достојанствено умрем, али то није могуће. Нити ја могу на своју руку да изађем нити је могуће да било ко дође да ме види - причао је певач отежано.

Он је хвалио особље које је бринуло о њему иако му је болнице, како је говорио, доста за цео живот.

- Доктори и сестре су добре према мени. Сви се труде да ми максимално олакшају боравак овде. Ништа ми не недостаје, али им се ја често јадам. Са мном у соби је још неколико људи. Умиру ми пред очима свакодневно, има неколико пацијената који су у баш тешком стању. Зато бих пре да сам у свом дому и миру него овде - казао је Предраг.

Предраг Живковић је причао да га нико од колега није звао откако је завршио у болници, али га то не чуди јер се и он дистанцирао од свих откако је епидемија узела маха.

- Слабо се чујем с колегама већ дуже време. Корона је за то крива. Плашио сам се да идем у гужву да се не бих заразио, па се ни с ким и нисам виђао. Откако сам у болници, нико ме није звао. Ваљда људи мисле да немам приступ телефону и да не могу да причам. Не љутим се ни на кога. Свако своју бригу води. Биће времена за дружење кад сви будемо безбедни и кад будемо у могућности да се окупљамо - рекао је певач.

Веровао је да ће ускоро изаћи из болнице.

- Надам се да ће доктори ускоро да ми кажу да могу да идем кући. Недостаје ми све напољу, чувајте се, људи, заразе јер вирус није наиван.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)