ВЕСНА ЂОГАНИ ПРИЗНАЛА ДА ДОБИЈА ШОК КОМЕНТАРЕ НА УЛИЦИ: "20 година каријере ми се сруши пред очима у тим тренуцима" - умешао се и Ђоле

Новости онлајн

04. 04. 2021. у 22:02

ВЕСНА и Ђоле Ђогани годинама слове за један од најскладнијих естрадних парова.

ВЕСНА ЂОГАНИ ПРИЗНАЛА ДА ДОБИЈА ШОК КОМЕНТАРЕ НА УЛИЦИ: 20 година каријере ми се сруши пред очима у тим тренуцима - умешао се и Ђоле

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Будући да Ђоле и у шестој деценији важи за доброг фрајера, открио је како му то успева:

- Ја кажем да треба да се вежба стално, да се јача имуни систем. А Весна увек има неке иновације, спрема се за лето - прича Ђоле, а на то се надовезала Весна:

- Озбиљно се припремам да будем боља на лето од Ђолета. Не губим наду, треба парирати овако згодном фрајеру - додала је она.

- Мени не смета ништа на Весни, увек је лепа и згодна, не знам шта тражи то још - додао је Ђоле.

Ђоле и Весна имају сина Адриана и ћерку Лауру, а сада су открили да ли њихова деца воле да слушају њихове песме:

- Ади не слуша, а Лаура обожава наше песме, он је у тим годинама кад клинци не слушају родитеље. За њега смо ми блам. Његови другари су у фазону ''Вау имаш песму која је теби посвећена ''Тата, треба да частиш''', а он је у фазону ''Јао како сте глупи, што сте снимили ту песму?'' - прича Ђоле кроз смех.

Осврнули су се и на Веснину ''ТикТок каријеру'', по чему је позната млађој публици:

- Ја трпим давеже, кад једемо, било шта год да радимо, све се претвара у Тик Ток - прокоментарисао је Ђоле шаљивим тоном.

- Људи ме питају ''Је л' сте ви Весна Ђогани Тиктокерка?'', а мени се само 20 година каријере сруши пред очима - прича Весна кроз смех у емисији "Премијера-викенд специјал".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)