"ВОЛИМ ДА СНИМАМ ТРУДНА, СВИ МЕ ПАЗЕ": Јелисавета Орашанин отворено о приватном животу, открила и да ли планира треће дете

Novosti online

30. 03. 2021. у 15:09

ГЛУМИЦА Јелисавета Орашанин проговорила је о својој породици, и истакла да је деци и супругу кошаркашу Милошу Теодосићу више посвећена него каријери и глуми.

ВОЛИМ ДА СНИМАМ ТРУДНА, СВИ МЕ ПАЗЕ: Јелисавета Орашанин отворено о приватном животу, открила и да ли планира треће дете

Фото: Инстаграм

- Тренутно сам више посвећена породици, него глуми, што је и природно. Схатила сам да волим да снимам кад сам трудна јер ме сви пазе и воде рачуна о мени.

Орашанинова је проговорила и о слатким мукама које има са децом.

- Имам срећу да син спава. Мада, ћерка ми све то наплати, тако да ми дође на исто. Увек сам имала срећу да лети снимам те улоге, доста неких улога сам нажалост морала да вратим, пошто не могу да уклопим приватне и пословне обавезе. - рекла је Јелисавета. 

А на питање, да ли планираш треће дете, Јелисавета одговара на следећи начин:

- Па полако.

Пошто је и њен супруг Милош Теодосић имао једну малу улогу у серији "Жигосани у рекету", Орашанинова је открила какве он утиске носи са снимања.

- Чула сам се са Весном Тривалић и рекла сам јој да га чува од нашег света. Нека буду фини према њему. Милош ми је рекао да му је било феноменално на снимању, али је после признао да наш посао уопште није лак.

Рекао је "Ја сам мислио ти уђеш кажеш, ја уђем и заборавим да требам да кажем било шта -  рекла је она за телевизију К1.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)