ОВО ЈЕ БИВШИ ДЕЧКО НАЈВЕЋЕ ЗВЕЗДЕ БАЛКАНА: О љубави Лепе Брене и зрењанинског лепотана брујала је јавност, а онда се појавио Боба (ФОТО)

Novosti online

29. 03. 2021. у 19:50

РЕГИОНАЛНА звезда Лепа Брена и бивши тенисер прославили су 29 година складног брака из ког имају двојицу синова Стефана и Виктора.

ОВО ЈЕ БИВШИ ДЕЧКО НАЈВЕЋЕ ЗВЕЗДЕ БАЛКАНА: О љубави Лепе Брене и зрењанинског лепотана брујала је јавност, а онда се појавио Боба (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Наиме, Брена је музичку каријеру отпочела 1980. године, а медији су тада спекулисали о њеној удаји за новинара, али се певачица неколико година касније удала за Живојиновића. Децембра 1985. године причало се управо о Брениној удаји за Мирка Крлића, а ова вест посебно је обрадовала становнике Зрењанина, јер је управо у овом граду отпочела њена идилична љубавна прича.

Све до споменуте вести, Зрењанинци су били уверени да ће естрадна лепотица Брена кад-тад постати управо њихова снаја. Јер, њена романса са зрењанинским лепотаном и ди-џејем Крлићем никоме није личила на необавезну, пролазну везу. Та је веза дуго трајала, а и сама Брена је, у једном интервјуу, изјавила да постоји један дечко којег искрено воли.

Многи су се тада питали ко је момак о ком певачица прича, а само Зрењанинци су знали да је у питању њих суграђанин, високи и стасит Крилић, који је својим изгледом парирао врсној лепотици и балканској звезди.

Мирко је био је уредник и водитељ ТВ емисија политичког и опште-друштвеног садржаја, главни и одговорни уредник листа „Зрењанин“. !Радио је и као ПР менаџер „Југоремедија“ и директор маркетинга у „Серво Михаљ туристу“, а овако је причао о љубави са Бреном.

Фото; Принтскрин

- Тачно је да је Лепа Брена дуже време била моја девојка и да смо се волели. Али, сада је то већ прошлост и ми смо сада само добри пријатељи. О ономе што прича зрењанинска чаршија, да је требала да се уда за мене и да је, тако рећи, све већ било готово, могу рећи да је све то машта и нечије лепе жеље... Ја могу да изјавим да је, после нашег забављања, Брена за мене била и остала велики пријатељ изјавио је.

Онда је уследила вест о венчању.

- И право да вам кажем, нимало се нисам изненадио када је објављено да се удаје. Јер, ја за ту њену жељу већ одавно знам. Док смо били заједно, често ми је говорила “Мирко, највећа ми је жеља да заснујем своју породицу. Стално ме прогони мисао да ће слава једнога дана проћи, а ја остати сама”. Од тог страха никако није могла да се ослободи, поготово што је стално била одвојена од родитеља, који живе у Брчком - изјавио је својевремено Крлић за “Yугопапир” и “Сабор”.

Фото Instagram/lepabrenaa

Испричао је и како је почела романса.

- Брену сам упознао када је први пут наступала у Зрењанину. То је било када је као још неафирмисана певачица певала у хотелу Војводина. Свидели смо се једно другом на први поглед. И почели смо да се забављамо. Ја сам тада радио као диск-џокеј у Дому младости, а касније доле у бару. Брена је у нашем граду певала у два маха по неколико месеци, а виђали смо се и касније када је отишла из Зрењанина - додао је Крилић.

Фото; Принтскрин

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)