РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА СЕ ВАКЦИНИСАО У БЕОГРАДУ! Познати глумац открио зашто се одлучио на овај корак и како се сада осећа

Novosti online

29. 03. 2021. у 12:26

ПРОСЛАВЉЕНИ глумац Раде Шербеџија открио је да се у Београду вакцинисао против вируса корона.

РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА СЕ ВАКЦИНИСАО У БЕОГРАДУ! Познати глумац открио зашто се одлучио на овај корак и како се сада осећа

Фото: N.Skenderija

- У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично обавили, тако да су многи људи отишли тамо да се вакцинишу. Ја сам одлично поднео. Многи моји пријатељи из Сарајева су отишли тамо да се вакцинишу. Треба то, не може се чекати. Ко може да то учини, треба то учинити. Надам се да ће те вакцине кренути брже из ЕУ сада. Надам се да ћемо ово лето моћи да дочекамо мирније и да ћемо моћи да се дружимо. Имам такав осећај - рекао је Шербеџија.

Он у последње време најчешће борави у Истри.

- Људи се боре, размишљају шта и како да своје животе уреде, и приватне, а и професионалне. Тешко је ово, ако питате о нашој професији, то је сада најтеже доба. Јер ми смо, позориште и филм, такве уметности да зависе од дружења, многРаде Шербеџија је затим поделио свој савет како да се људи даље носе са овом ситуацијом.

- Треба бити опрезан, наравно, али треба на неки начин бити паметан и покушати даље наставити у оквирима колико се може и колико ситуација дозвољава да се настави нешто с тим деловањем уметничким, иначе оде све к врагу. Људи ће добити последице на психама својим, рађаће се нове болести, нелагоде - рекао је Шербеџија.

(Аваз)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

nick

29.03.2021. 12:46

Postovani Rade i svi stranci koji ste primili vakcinu u Srbiji, molim vas da uplatite 50e u neki od humanitarnih fondova za lecenje dece u Srbiji (to je cena same vakcine bez usluge medicinskog osoblja). Vakcine su placene iz zdravstvenog fonda Srbije iz kojeg se placa lecenje te iste dece. Ako je mogla Srbija da pokaze humanost, pokazite i vi zahvalnost i humanost ovim cinom. Hvala !