ОГЛАСИЛА СЕ ГЛУМИЦА НАКОН ЛЕЧИЋЕВОГ САСЛУШАЊА: "Данијела Штајнфелд ништа не мора нити је икоме дужна" (ФОТО)

Новости онлине

27. 03. 2021. у 17:08

СРПСКА глумица Данијела Штајнфелд огласила се данас на друштвеним мрежама, први пут након саслушања глумца Бранислава Лечића у полицији поводом њених оптужби да ју је, како она тврди, силовао.

ОГЛАСИЛА СЕ ГЛУМИЦА НАКОН ЛЕЧИЋЕВОГ САСЛУШАЊА: Данијела Штајнфелд ништа не мора нити је икоме дужна (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Наиме, Данијела је врло активна на друштвеним мрежама, и сваког дана подели бар један пост од својих пратиоца који јој пружају подршку.

Подсећамо, глумица се до сада није ни једном званично огласила, али је сваки "пост" на ком је тагована и у којем јој се пружа подршка увек објавила код себе.

Фото: Инстаграм

Глумица је овог пута бацила акценат на њену објаву и замолила све да обрате пажњу тако што је оставила "емоји са скупљеним рукама за молитву"

- Извините, драге наше, Данијела Штајнфелд ништа не мора и ништа не треба. Данијела Штајнфелд преживела је једно од најтрауматичнијих и најстрашнијих женских искустава и за разлику од велике већине жртава, усудила се да јавно проговори о својој трауми. Јер, знате и саме, страх да ћемо бити напаствоване и силоване није један од највећих страхова, него апсолутно највећи женски страх. Са њим одрастамо, због њега пазимо куда и када идемо, са ким разговарамо, а да тога више нисмо ни свесне, контролише огроман наше свакодневнице. 

- Некима од нас догоди се, ето, да се тај најгори страх оствари. И онда са њим треба живети. За неке је сам чин излазка у јавност део процеса исцељења трауме. 

Написала је једна од њених пратилаца на Инстаграму, а Данијела притом објавила код себе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)