СПРЕМНА ЗА ХОЛИВУД! Снежана Борјан се опробала као глумица (ВИДЕО)

Промо

28. 03. 2021. у 17:43

НИ МИЛАН Борјан није очекивао овако професионалне сцене

СПРЕМНА ЗА ХОЛИВУД! Снежана Борјан се опробала као глумица (ВИДЕО)

Фото: Промо

Кладионица Меридиан поново помера границе! Након што је ексклузивно представила Теxас Холд'ем Покер, производ који је без сумње издваја од конкуренције, уследила је спектакуларна реклама која је "запалила" јавну сцену у Србији.

На питање: Који је твој лимит? Одговор су покушали да дају Вујадин Савић, Кија Коцкар, Снежана Борјан, Александар Илић и Жика Тодоровић.

А у неодољивом споту имате прилику да погледате како су се наше звезде снашле у популарној покер игри – ко је блефирао, а ко држао праве карте у својим рукама? Ко је кога заводио за столом и шта су све актери рекламе уложили како би испратили игру до краја...

Поводом најновије рекламе, поразговарали смо и са Снежом Борјан која нам је открила ко је успео највише да је импресионира.

- Импресионирана сам неким људима који су учествовали у снимању рекламе, посебно Жиком Тодоровићем, као и Вујадином Савићем, који је и мој пријатељ. Било ми је јако лепо, иако морам да признам да је било мало и напорно, поготово што смо морали рано да устанемо, али добро... Све је то нормално – поручила је Снежана Борјан, жена голмана Црвене звезде Милана Борјана.

Ако и ви желите да постанете победник и освојите преко 25.000 ЕВРА у само једној руци – одмах се региструјете ОВДЕ и ексклузивно, само у Меридиану, испробајте најпопуларнију покер игру на свету.

Не заборавите и да све нове играче чека и бонус добродошлице – 100 БЕСПЛАТНИХ СПИНОВА + 1.500 ДИНАРА БОНУСА за онлине клађење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)