ЈОШ НИЈЕ ПРЕДАО ПАПИРЕ ЗА РАЗВОД: Репер Кање Вест мисли да Ким блефира

Novosti online

26. 03. 2021. у 23:51

ИАКО је Ким Кардашијан (40) поднела захтев за развод брака од Кањеа Веста (43), како изгледа, репер се предомислио и развод баш неће тећи тако "глатко".

ЈОШ НИЈЕ ПРЕДАО ПАПИРЕ ЗА РАЗВОД: Репер Кање Вест мисли да Ким блефира

Фото ЕПА

 

Наиме, иако се писало да су се Ким и Кање договорили око развода и да желе што пре да га реализију, извор близак реперу тврди да Вест стопира цео процес.

Кање наводно још није поднео своја документа за развод, а према речима извора, репер је уверен да Кардашијанка заправо не жели развод.

- Кање и даље не мисли да ће Ким то провести до краја - рекао је извор за ХоллywоодЛифе.

- Он мисли да довољно добро познаје Ким те је уверен да она то заправо не жели. Он сада све ово види као партију шаха и засад не планира ништа да подузме око свега. То је његов потез - рекао је извор близак реперу.

Подсетимо, Кање је променио број и прекинуо сваки контакт са Ким након што је она поднела папире за развод брака, а Кардашијанка може да га контактира само преко обезбеђења.

Бивши пар се споразумно договорио да ће имати заједничко старатељство над њихових четворо деце - Норт (7), Сејнт (5), Чикаго (3) и Псалм (1). Међутим, репер, према тврдњама извора страних медија, отежава ствари.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЕТАК МИ ЈЕ ПРОШАО ПОРЕД ГЛАВЕ: Сека Алексић проговорила о језивом инциденту