"ТРЕБАЛО ЈЕ САМ ДА ИСТУПИ ИЗ ПРЕДСТАВА!" Миодраг Радоњић о избацивању Лечића из представе због оптужби Данијеле Штајнфелд!

Novosti online

26. 03. 2021. у 16:19

ДЕО ансамбла представе „Кад су цветале тикве“, која се даје у БДП, одлучио је да глумца Бранислава Лечића избаци из тог комада док се ситуација због оптужби да је силовао колегиницу Данијелу Штајнфелд не реши.

ТРЕБАЛО ЈЕ САМ ДА ИСТУПИ ИЗ ПРЕДСТАВА! Миодраг Радоњић о избацивању Лечића из представе због оптужби Данијеле Штајнфелд!

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/ Red TV

Њих 17 подржало је предлог да Лечић за сада не буде део представе, а међу њима је и глумац Миодраг Радоњић. 

Он се сада тим поводом огласио и на свом Инстаграму где је изнео своје мишљење око читаве ситуације. Радоњић је навео да сматра да је Бранислав Лелић требало сам да напусти предтави због актуелних дешавања. 

- Обраћам се поводом случаја замене колега глумца Бранислава Лечића у представи "Кад су цветале тикве". Саме оптужбе које је изнела колегиница Данијела Штајфелд на рачун колеге Лечића, урушавају уобичајену стваралачку атмосферу и комуникацију у позоришту између колега. Без жеље да било коме намећем своје мишљење, сматрам да је у оваквој атмосфери Бранислав Лечић требало сам да иступи из својих представа док се ситуација не реши на месту где једино и треба да се решава, а то је суд. Али то је само моје мишљење - почео је он и додао: 

- А сад, истине ради. Када се појавила поменута иницијатива глумаца, заједно са већином мојих колега који много уже од меме играју у тој представи, потписом сам дао подршку. Док се не разреши целокупна ситуација, намера није да се било ко таргетира и веома ми је жао што медији врше хајку. Молим вас да будемо цивилизовани и и суздржани - поручио је Миодраг. 

Фото: Инстаграм

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)