ЛЕЧИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: Усред скандала, на Твитеру поделио шокантну фотографију (ФОТО)

Novosti online

26. 03. 2021. у 12:18

ГЛУМАЦ Бранислав Лечић данас ће полицији дати изјаву у присуству јавног тужиоца, поводом тврдње глумице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао 2012. године.

ЛЕЧИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: Усред скандала, на Твитеру поделио шокантну фотографију (ФОТО)

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Портпарол Вишег јавног тужилаштва Ивана Ракочевић прецизирала је да је Лечић у полицију позван на информативни разговор у својству грађанина, којем ће моћи да присуствује и адвокат, уколико га глумац ангажује.

Када га је млада глумица Данијела оптужила за силовање, Лечић је прво одлучио да се не оглашава пре него што да изјаву Тужилаштву, али се предомислио и веома је активан на свим друштвеним мрежама.

Он се сад огласио и на друштвеној мрежи Твитер где је поделио са пратиоцима шаљиву фотографију, алудирајући на то што су му неке његове колеге ускратиле подршку, не желећи да играју у представама с њим.

Фотографија је урађена у форми стрипа и на њој се налази познати глумац. Он поставља питање: И шта сад? Добија одговор да ће га сада избацити из свих серија и филмова.

Упоредио се са Пепеом твором, који је, као што знамо, на путу да буде избачен из медија, због "сексизма".

Подсетимо, Више јавно тужилаштво у сарадњи са полицијом води предистражни поступак поводом навода Данијеле Штајнфелд да ју је глумац силовао, који су изазвали велику пажњу јавности. Лечић још није осумњиченин нити је под истрагом.

Када прукупи довољно доказа, тужилац ће одлучити да ли ће покренути истрагу против Лечића и за које кривично дело.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)