"АКО ЖЕЛИ ДА ЗАДОВОЉИ АПЕТИТЕ, НЕКА ОДЕ И ПЛАТИ УСЛУГУ": Борис Миливојевић бесан након тврдњи Данијеле Штајнфелд о Лечићу

Novosti online

26. 03. 2021. у 11:19

ГЛУМАЦ Борис Миливојевић прокоментарисао је тврдње глумице Данијеле Штајнфелд, која је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела је да је Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао.

АКО ЖЕЛИ ДА ЗАДОВОЉИ АПЕТИТЕ, НЕКА ОДЕ И ПЛАТИ УСЛУГУ: Борис Миливојевић бесан након тврдњи Данијеле Штајнфелд о Лечићу

Фото: Printscreen

- Изненађен сам! Са Лечићем сам сарађивао на неким пројектима. Не знам да ли је истина да је силовао глумицу, али ако јесте, то је идиотски! - жустро је почео Миливојевић.

- Не могу да верујем да је Бранислав то урадио. То је ван свих моралних принципа. Не можеш да је**ш тамо где једеш! Уколико неко жели да задовољи своје сексуалне апетите, а нема прилику да то ради са особом која исто жели, нека онда оде и плати такву услугу - рекао је Борис.

Миливојевић је истакао да је против сваког вида насиља.

- Апсолутно сам против сваког насиља! Било какво злостављање не треба да се трпи, већ да се пријави и казни, а камоли нешто тако страшно попут силовања. Сваки пример таквог чина мора да се истера на чистац - изричит је глумац.

Подсетимо, глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а јавност је за то сазнала у понедељак, 22. марта.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (4)

Zena

26.03.2021. 11:39

Iskreno se nadam da je u afektu naleta emocija i energije nas cenjeni glumac izjavio "pa neka ode i plati uslugu" .....ako nije duguje izvinjenje svim zenama koje su prosle kroz pakao trgovine ljudima i zlostavljanja njihovih tela, psihe i emocija. U nasoj drzavi Srbiji jos uvek je prostitucija kaznjivo delo za oba pocinioca. "Ispeci pa reci" , zao mi je sto sam ovo procitala i dalje se iskreno nadam da ce uslediti i javno izvinjenje i ispravka izjave.