ВОДИТЕЉКА СЛАГАЛИЦЕ СЕ РАСПЛАКАЛА ТОКОМ ЕМИСИЈЕ: Није могла да обузда емоције, ево шта је разлог њених суза

Новости онлине

23. 03. 2021. у 18:23

КВИЗ "Слагалица" једна је од најгледанијих телевизијских емисија у Србији и уједно и квиз са најдужом традицијом у историји приказивања.

ВОДИТЕЉКА СЛАГАЛИЦЕ СЕ РАСПЛАКАЛА ТОКОМ ЕМИСИЈЕ: Није могла да обузда емоције, ево шта је разлог њених суза

Фото: Принтсцреен

Прва епизода емитована је 22. новембра 1993. године у 19 часова, тада под називом "Музичка слагалица".

"Слагалица" се без прекида приказује већ 28 година, а стигла је и о 8.000. емисије, која ће вечерас бити приказана у уобичајеном и већ добро познатом термину, од 19 часова, на Првом програму РТС-а.

Једна од водитељки "Слагалице" је Кристина Раденковић, која је део овог квиза већ девет година, а која своје емоције није могла да контролише причајући о "Слагалици" током гостовања на РТС-у.

- На пролеће 2012. године придружила сам се чувеном тиму "Слагалице" и од тада сам део те породице. ТВ Слагалица је својеврстан феномен. Имамо онолико конкуренције, а и даље је "Слагалица" најгледанија емисија у земљи. Поносни смо што смо се уписали у историју телевизије, сигурна сам да ће бити бар још 30 година емитовања и бар 10.000 емисија, можда не са нама и овом екипом, али са неком млађом - изјавила је водитељка и током ових речи и заплакала.

- Мислим да она умирује и тера те да мислиш и да је зато постала такав феномен - рекла је Кристина, која је заједно са целом екипом свакодневно радила и током пандемије.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)