"РАЗОЧАРАН САМ" Ђорђе Давид о случају Лечић-Штајфелд: Јако ме занима судски епилог приче!

Novosti online

23. 03. 2021. у 16:15

ГЛУМИЦА Данијела Штајнфелд открила је у понедељак у Вишем тужилаштву да је мистериозни моћник из филмске индустрије, за којег је тврдила да ју је силовао, глумац Бранислав Лечић.

РАЗОЧАРАН САМ Ђорђе Давид о случају Лечић-Штајфелд: Јако ме занима судски епилог приче!

Ђорђе Давид

Поводом случаја који је шокирао нацију, данас се огласио и певач и глумац Ђорђе Давид.

- Ја сам већ дао изјаву да постоји гомила великих продуцената, глумаца и редитеља, од Триглава до Ђевђелије, за које поуздано знам од стране неких мојих колегиница, које су ми рекле да су од стране тих људи биле сексуално узнемираване, јер им је отворено речено да ће им једна ноћ дружења са њима донети улогу и обезбедити каријеру.

Немојте априори веровати ономе ко тужи и да му стајете на страну, али исто тако немојте априори веровати ономе ко је тужен, да није невин. То што је неко веће или мање име и има каријеру, то не значи ништа, пустите да суд ради свој посао. Не постоји савршен злочин - истакао је певач.

Ђорђе једва чека да случај Лечић - Штајнфелд добије судски епилог.

- Свако ко је крив, казна ће га стићи. Радује ме што чекамо да видимо како ће се овај случај завршити. Мене лично страховито занима како ће се завршити случај глумаца Бранислава Лечића и Данијеле Штајнфелд.

Ако је аудио снимак који се појавио у јавности аутентичан, уколико неко није глумио и скидао Лечићев глас, а ја као неко ко има слуха, 90 посто сам сигуран да је то његов глас - разочаран сам по питању аудио снимка. Сматрао сам га великим џентлменом и бајом, још од улоге Црног. Ајде да сачекамо шта ће суд рећи, мислим да ће ово ићи много брже него случај Мике Алексића - завршио је Ђорђе Давид.  

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)