КРАЈ АГОНИЈЕ - ТАЊИ САВИЋ ВРАЋЕНИ СИНОВИ? Огласила се певачица: Наше молитве су услишене!

Novosti online

17. 03. 2021. у 14:51

ПЕВАЧИЦА Тања Савић годину дана водила је битку да врати синове Душана и Максима, које је њен бивши супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију без њене дозволе.

КРАЈ АГОНИЈЕ - ТАЊИ САВИЋ ВРАЋЕНИ СИНОВИ? Огласила се певачица: Наше молитве су услишене!

Фото Инстаграм

Тања је сада објавила на Инстаграму фотографију деце, а уз то је написала да су сада коначно поново заједно.

- Моје две највеће љубави. Максим и Ђорђе. Свих ових 335 дана без вас било је узалуд. Иако сам била јако усамљена, некако, уз вас смех који (упркос физичкој раздвојености од вас) никако није јењавао у мојим мислима и био ми је уједно и пострек за дан кад вас будем поново видела. Тај глас ми је давао наду. Глас мојих анђела. Само ми знамо како је та љубав између нас чаробна. Нешто што се рецчима не може описати. Али погледом и осмехом може. Ти моменти кад се разумемо и када не говоримо немају цену. Док се све време од куће до школе дрзимо за руке...

Док ноћима лежимо заједно и смејемо се мојим смешним измишљеним бајкама. Све је то било прекинуто на једно време. Живот није бајка...Бити мајка је Божији позив да будеш борац и учитељ. Када од ученика постанеш учитељ е то је онда победа. Победа над самим собом. Ви сте моји хероји. Дали сте ми снагу да издржим. Чувам своју радост и трептај у срцу за наше немирне и разигране будуће дане. Напокон су услишене наше молитве да коначно будемо заједно! Воли вас мама. Пс. Хвала вама што сте били ту увек када је требало. Ја сам најсрећћнија мама - написала је Тања. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)