ТУГА: Сергеју Ћетковићу након смрти мајке, од короне преминуо и отац - "Одлучили сте да у вечности останете загрљени" (ФОТО)

Novosti online

14. 03. 2021. у 10:46

СЕРГЕЈ Ћетковић (45) пролази кроз, вероватно, најтежи период у животу, а након што је на свој рођендан, 8. марта, сахранио мајку Драгицу која је преминула од последица корона вируса, певачу је преминуо и отац Слободан.

ТУГА: Сергеју Ћетковићу након смрти мајке, од короне преминуо и отац - Одлучили сте да у вечности останете загрљени (ФОТО)

Фото: П. Митић

Певачев отац био је у болници због корона вируса који, нажалост, није успео да победи. Сергеј се огласио на друштвеној мрежи Инстаграм и потресном објавом расплакао све. Ћетковићеву објаву преносимо у целости:

- Колико год да човек покушава да се спреми, колико год био јак, за неке ствари се не можеш спремити. Мислиш, биће довољно узети ваздух и задржати га што дуже да избјегнеш бол, али не. Не пролази! Боли и боли и боли... Кажу ми да ће све бити добро, да је то процес, као и сам живот...

- Оног тренутка када се растанеш са својим родитељима, схватиш ту болну, хладну истину. Да више ниси дете. Нема више оне родитељске бриге, стрепње, радовања, несебичне љубави... Нема више оне која ме донела на овај свет и оног ко ме волио, бранио и учио животу.

- Драга мајко, иако си нас прва напустила ти, изненада и без најаве, знао сам да те неће пустити да одеш сама. Ипак, предуго су вам душе биле везане на овом свету да би дозволио да ту последњу шетњу одшеташ сама. Како сте се и пре 50 година заклели на љубав и да ћете бити заједно док вас смрт не растави, ви сте овај пут победили и саму смрт. Одлучили сте да и у вечности останете загрљени.

Хвала вам што данас плачемо за вашом добротом, несебичној љубави, тужни што вас више нема, а срећни што смо имали такве родитеље и што сте нам оставили толико лепих успомена. Сада, вози драги тата. Вози свој последњи рели, обори свој посљедњи рекорд знајући да те она чека ту на последњој кривини, да заједно насмејани уђете на врата раја.

- Нека вас Анђели чувају под крилима својим и драги Бог прими у своје Царство небеско. Нека вам је вечна слава и хвала. Ваши синови Игор, Сергеј и Срђан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)