ОВО НИЈЕ СМЕО ДА КАЖЕ ПРЕД КАМЕРАМА: Принц Хари Опри испричао скандалозан потез једног члана краљевске породице

Новости онлајн

10. 03. 2021. у 11:55

ИЗЈАВА како је један члан краљевске породице изразио страх или незадовољство како би због мешане расе Меган Маркл и први син принца Харија могао да има тамнију пут од свих осталих чланова краљевске породице, узбуркала је јавност, а краљевској породици поновно ставила етикету расиста.

ОВО НИЈЕ СМЕО ДА КАЖЕ ПРЕД КАМЕРАМА: Принц Хари Опри испричао скандалозан потез једног члана краљевске породице

Фото ЕПА

Тек када су се камере угасиле, принц Хари открио је водитељки Опри Винфри најзанимљиви део интервјуа. Наиме, након што је Меган Маркл рекла како је један члан краљевске породице изразио забринутост да би малени Арчи по рођењу могао да има тамнију боју кожу због ње и њених предака, кренула су нагађања ко би то могао да буде.

Иако су многи своје опкладе стављали на саму краљицу Елизабету, али и Харијевог деду принца Филипа, исте су изгубили, будући да је принц Хари рекао како нису у питању његови деда и баба, али исто тако није желео да открије о коме је заиста била реч.

На жалост јавности, та информација, барем за сада, неће бити откривена.

- Није хтео да открије идентитет те особе, али јасно ми је дао до знања да није било реч о његовој баки ни деки, који у тим разговорима нису ни учествовали. Иако сам покушавала да добијем одговор од њега, и испред и иза камера, нисам успела - поручила је Винфри.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)