МЕГАН ЈЕ ОД ПРИНЦА НАПРАВИЛА ЖАБУ: Психолог отркио позадину интервјуа о којем бруји свет, испричао зашто је Хари изабрао баш њу!

Novosti online

09. 03. 2021. у 22:42

ИНТЕРВЈУ Опре Винфри који је урадила са Меган Маркл и принцем Харијем подигао је прашину у читавом свету, а оно што су испричали су главна тема данима.

МЕГАН ЈЕ ОД ПРИНЦА НАПРАВИЛА ЖАБУ: Психолог отркио позадину интервјуа о којем бруји свет, испричао зашто је Хари изабрао баш њу!

Фото: ЕПА

Они су отворено говорили о краљевској пордици, а Меган је у једном тренутку признала да у време када је била трудна с Арчијем имала суицидне мисли.

Касније се осврнула и на расизам који је наводно доживела заједно са сином. Након неког времена придружио им се и принц Хари, који је признао да није у добрим односима са старијим братом Вилијамом и оцем, принцем Чарлсом. Присетио се и своје преминуле мајке Дајане, за коју верује да би била згрожена, љута и тужна због свега што се догађа.

Вештак за психологију, психотерапеут, конзултант и лиценцирани тренер за процену и развој људских потенцијала, Борис Блажинић дао је стручну анализу о овом интервјуу.

Људи се питају што им је то требало... Сада су напокон слободни па се поставља питање зашто су уопште ово направили. Таква врста истине је врло упитна па се тако поставља питање колико је интервју био искрен. Људи обично кажу да у бајкама жабе могу направити принца, али овог пута могу рећи да је Меган од принца направила жабу.

Фото: Принтскрин

МЕГАН ЈЕ ОД ПРИНЦА НАПРАВИЛА ЖАБУ

- Меган је та која води игру. Међутим, да бисмо уопште разумели понашање и осећаје, треба ући у њихов карактер који се може судити на њиховим јавним наступима па све треба узети с резервом. Они су дословце фигуре које су водиле игру имиџа. Треба сагледати животни пут сваког од њих. Хари је принц који је самим рођењем добио краљевску титулу. Он је нажалост био резерва од почетка - инфериоран у односу с братом Вилијамом, а супериоран у односу на све остале.

- Најболније је за њега била смрт његове мајке, принцезе Дајане. Он је ентузијаста, авантуриста, човек жељан слободе, среће и стимулације. Његов стил живота је показао да је био бунтовник двора који је живио пуним плућима. Радио је глупости, скидао се го - водио је стил живота који није упућивао да је он принц. Хтео је све, али не и правила. Желео је бити свој и срећан. Тај тип карактера избегава лишавање среће. Бојао се патње и туге, што је потискивао, а то је оставило велики траг. Управо је то утицало на његово ментално стање.

Од њега се очекивало да буде хладан и у улози. Одлазак у војску и патња коју је тамо доживео му је дозволио да почне да говори о проблемима с менталним проблемима. Након тога, дошла је Меган. Она му је била подршка. Обоје су позитивни, фокусирани на будућност. Она је добар тактичар, док он има стратегију. Што се у интервјуу видело, она никада није била прихваћена од породице, двора и краљице. Занимљиво је и то што његова мајка такође није била прихваћена. Управо то показује да је пронашао некога сличног својој мајци.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

МЕГАН МАРКЛЕ ЈЕ ГЛАДНА УСПЕХА!

За разлику од Харија који болује од Петар Пан синдрома (када особа никако не жели да одрасте), Меган је другачија. Она је већ као девојчица знала да жели бити глумица, желела је успех и постигнуће. Другим речима, била је гладна успеха, бавила се хуманитарним радом. Рано је схватила колико је битно осврнути се на личну иницијативу. Способна је прилагодити се функцији циља. Жена је која зна шта хоће. Хари је за њу био прави пример успјеха, прилагодила се њему, стигла на двор, али је остатак породице није прихватио и то је довело до разочарања.

Чини ми се да је Хари био растегнут између очекивања своје баке, а она је била гладна успеха. Овај интервју је био непотребан. Једино решење је било - макнути се. Нису очекивали да ће Хари изгубити сигурност. У сваком случају, игра иде даље.

Ми људи смо зависници од добрих осећања и уколико то не добијемо, није добро. У крајњој линији, Меган је глумица. Њен тип карактера је врло сличан Доналду Трампу - спремни су жртвовати властиту породицу, како би добили оно што желе. А то може бити повређујуће за оне око њих. Ово је ситуација... каква је то снаја која повлачи супруга да 'пљује' по остатку породице. У интервјуу је била доминантна, показала се као жртва. Сви други су прогонитељи. Она се није могла прилагодити, а и истакнули су се њени комплекси што је резултирало садашњим понашањем. Она је за схоw, њој је све ово као велика представа. Добила је принца и све што с њим долази па и његове слабости.

Фото: Јутјуб/Принтскрин

ШТА ДАЉЕ?

Не ради се о класичним људима с класичним пословима. Да се ради о 'обичним људима', они би се вероватно растали јер не може сватко трпети ово. Он је с једне стране побегао према слободи, али је изгубио сигурност. Постоји дебела могућност да би се они могли разићи. Сада ће уследити филтрирање између тога шта је угодно, шта је неугодно. Она ће учинити апсолутно све да постане победница, а колико ће Хари то успети психички, то ће бити занимљиво видети. Мислим да би пре Хари могао подићи карту развода. С друге стране, ни он ни она не знају бити лузери па ће можда и остати у декларативном и лошем браку. Цела та њихова прича је прича које се догађа у нашем суседству. Људи доносе одлуку на темељу утиска, а тек касније 'удари' реалност. На крају, нажалост, испаштају деца. Шекспир је добро рекао - Ми смо глумци, а живот је позориште.

Фото АП

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)