ОСЕТИЛА САМ ДА НЕМА ЈАЧЕ СИЛА ОД ЖЕНА КАДА СЕ УЈЕДИНИМО! Милена Радуловић честитала 8. март уз јаку поруку (ФОТО)

Novosti online

08. 03. 2021. у 12:57

ГЛУМИЦА Милена Радуловић, која је свог учитеља глуме Мику Алексића оптужила за силовање и сексуално узнемиравање и тиме подстакла и друге жртве поменутог професора да иступе, огласила се на Инстаграму поводом Дана жена, уз цитат Розе Луксембург, успут додавши и своју поруку упућену свим женама.

ОСЕТИЛА САМ ДА НЕМА ЈАЧЕ СИЛА ОД ЖЕНА КАДА СЕ УЈЕДИНИМО! Милена Радуловић честитала 8. март уз јаку поруку (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

- Револуција ће се већ сутра "са звекетом поново усправити" и на ваш ужас затрубити: бијах, јесам, бићу" - написала је Милена потписавши Луксембург.

- У друштву у ком жена прва устане против жене, кô што се у нашем неретко догађа, неће бити напретка и сигурности, која је свакој жени преко потребна да слободно цвета, ствара, рађа. Само у друштву, у коме знамо да можемо да рачунамо једна на другу, у свој својој истрајности, лепоти и снази, остварићемо у потпуности своје потенцијале, и ‘родити’ свет, у ком ће наше ћерке бити једна другој сестре. Сама сам осетила, недавно, да кад се, ми, сестре, ујединимо, нема јаче силе. Нова женска револуција међусобне љубави и подршке не сме стати. Волим вас, жене! Хвала вам - написала је Милена уз емотикон срца.

Подсетимо, Алексић се терети да је од 2012-2020. године у просторијама те школе сексуално напаствовао најмање осам својих ученица. Лавину пријава покренула је глумица Милена Радуловић која је прва проговорила о његовом злостављању, а касније су јој се придружиле и друге жртве.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)