СЛАВЉЕ У ПОРОДИЦИ ЖИВОЈИНОВИЋ: Александра и Филип приредили рођенданско изненађење сину, кућа пуна балона и поклона (ФОТО)

Novosti online

06. 03. 2021. у 13:08

СЛАВЉЕ У ПОРОДИЦИ ЖИВОЈИНОВИЋ: Александра и Филип приредили рођенданско изненађење сину, кућа пуна балона и поклона (ФОТО)

Фото: Инстаграм

ПЕВАЧИЦА Александра Пријовић и њен супруг Филип Живојиновић на данашњи дан пре две године постали су поносни родитељи сина коме су дали име Александар.

Певачица је на свом Инстаграм профилу уз емотивну поруку честитала рођендан свом наследнику.

Александра је сада показала и какво рођенданско изненађење су приредили свом наследнику. Све је било пуно балона у њиховом породичном дому, а мали Александар је добио и поклоне којима се веома обрадовао.

Наравно, неизоставне су биле и две торте, а обе су биле спортска тема, па претпостављамо да малени Александар обожава фудбал.

И поносни тата Филип није могао а да не објави фотографију са својим наследником, на којој је показао како спавају, а њу је пратила такође емотивна честитка.

Анђеле мој. Ниједан корак у свом животу не бих промениом јер ме је сваки довео до тебе. Хвала ти за сву радост коју нам пружаш. Хвала ти за сваки нови дан који је због тебе најлепши наших живота. Волимо те више него што би било који след речи икада могао да опише. Срећан "диа дан" љубави наша - написао је Филип.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)