"ЗВУК ЖЕНСКОГ СРЦА": Изложба фотографија Марине Пешић посвећена дамама на бини од 8. марта у Галерији РТС

М. Ћ.

06. 03. 2021. у 11:09

ЗВУК ЖЕНСКОГ СРЦА: Изложба фотографија Марине Пешић посвећена дамама на бини од 8. марта у Галерији РТС

Марина Пешић / Фото А. Игњатовић

САМОСТАЛНА изложба концертних фотографија посвећених дамама на бини, "Звук женског срца", ауторке Марине Пешић, у сарадњи са Радио Београдом 202, биће отворена, симболично, у понедељак 8. марта (13.30) у Галерији РТС клуба, у Београду.

Посетиоци ће бити у прилици да до 20. марта виде више од 40 фотографија познатих извођачица са домаће, светске и регионалне сцене, из света рока, блуза и џеза, насталих од 2016. до данас.

Кроз Маринин објектив на посебан начин су заблистале Бисера Велетанлић, Габи Новак, Јосипа Лисац, Зденка Ковачичек, Тијана Сретковић и Јелена Пудар ("Неверне бебе"), Маја Цветковић ("И-плеј"), Романа Слачала ("Артан Лили"), али и планетарне звезде Џоан Баез, Бет Харт, Ана Поповић, Кенди Дулфер, Каро Емералд... Рођена Ужичанка, која живи у Београду, на специфичан начин је осетила и јавности представила њихову женску енергију и емоцију, и драгоцене тренутке сачувала од заборава.

- Изложбом желим да дамама искажем захвалност за сваки тон и енергију коју шаљу са бине - емотивно ће Пешићева, дугогодишњи концертни фотограф. - Надам се да сам бар једним делом успела и другима да пренесем ту магију размене енергије и емоција, коју нам сваки концерт пружа. Док жељно ишчекујемо нове догађаје, морамо да чувамо успомене и тренутке среће које смо делили на концертима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)