ПЕВАЧИЦА ДОБИЈАЛА КЛЕТВЕ И УВРЕДЉИВЕ ПОРУКЕ ЗБОГ ДЕЧКА ХРВАТА: Манијака је на сваком кораку, а мреже су им тло!

Novosti online

02. 03. 2021. у 16:42

ПЕВАЧИЦА ДОБИЈАЛА КЛЕТВЕ И УВРЕДЉИВЕ ПОРУКЕ ЗБОГ ДЕЧКА ХРВАТА: Манијака је на сваком кораку, а мреже су им тло!

Фото АТА Images

ПЕВАЧИЦА Катарина Остојић Каја упозорила је родитеље на предаторе који вребају на интернету.

Певачица је открила шта ју је на то подстакло.

- Ја сам увек ту за ширење преко потребних информација, посебно за родитеље. Пре свега тог типа, нешто што нисам искусила, али сам добила то у порукама на Инстаграму. Постоји психопата који прати маме са децом и децу- рекла је Каја, па додала:

- Ја сам својој ћерки увек скретала пажњу на такве људе, стално сам контролисала њене налоге. Ја ћу подржати сваку акцију у борби против поремећених врста људи.

- Јако је важно да реагујемо сви, мајке имају мало више осећаја. Важно је да свака мајка учествује у таквим акцијама. Добила сам позитивне реакције. Апелујем на маме да на све могуће начине заштите и своју и туђу децу - рекла је Катарина за Курир телевизију.

Каја је признала да је добијала претеће поруке због партнера Матеа Павловића који је Хрват.

- Нису то биле претеће поруке, већ малициозне и увредљиве, клетве и свашта нешто. Нормалном човеку не прија то да прочита. Манијака је на сваком кораку и на друштвеним мрежама - то је њихово тло. Они се крију иза лажних имена, свако може све да каже. Знам да се систем активирао и за те стране, то јако добро функционише, кад сам "дигла фрку" одмах се решило - изјавила је певачица.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)