ОТПЕВАО ЈЕ "НИЈЕ МЕНЕ ДУШО УБИЛО" ПРЕ 27 ГОДИНА И НЕСТАО: Несрећа га је зауставила у каријери, а данас је непрепознатљив (ФОТО+ВИДЕО)

Novosti online

01. 03. 2021. у 22:36

ОТПЕВАО ЈЕ НИЈЕ МЕНЕ ДУШО УБИЛО ПРЕ 27 ГОДИНА И НЕСТАО: Несрећа га је зауставила у каријери, а данас је непрепознатљив (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

ЛЕГЕНДАРНИ хит из деведесетих година "Није мене душо убило" сви знамо и певамо га и дан данас врло радо, а у оригиналу га је отпевао Горан Димитријадис Дима.

Чувена песма је са Диминог првог албума из 1994. године, а након тога сличних успеха није имао, па се често многи запитају где је и шта ради, као и зашто је нестао са музичке сцене.

Неко време је таксирао, а наступао је углавном на концертима појединих колега, као што су Мира Шкорић и Хани, али и певао на приватним слављима, у кафанама и ресторанима.

- Све те послове сам имао без практично икакве рекламе, само захваљујући тој песми. Иначе, никада нисам хтео да снимам по сваку цену. Ја не схватам то да неко прода њихву или неко друго имање да би снимио ЦД. Ја музику никада нисам доживљавао као трговину - изјавио је Дима пре извесног времена за домаће медије.

Многи су му предвиђали блиставу каријеру, али то се, ипак, није догодило, а у томе га је великим делом спречила и несрећа која га је задесила.

- 2000. године ми је изгорела кућа. Скроз. Уложио сам сву снагу и сву вољу да поново направим кућу, али то је трајало. На крају сам направио две куће, својим поштеним радом. Зато и нисам улагао у музику, у песме - објаснио је певач и додао да га је то несумњиво повукло назад, када је реч о музици.

Погледајте како Дима данас изгледа.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)