ИМАМ ВИШЕ ПОНУДА ЗА ФИЛМ О ЏЕЈУ, ТРАЖЕ МИ СЦЕНАРИО: Ћерка легенде народне музике жели да испуни своју и очеву жељу

Novosti online

26. 02. 2021. у 15:44

ЋЕРКА легедне народне музике Џеја Рамадановског, Марија Рамадановски тешко се мири са очевом смрћу.

ИМАМ ВИШЕ ПОНУДА ЗА ФИЛМ О ЏЕЈУ, ТРАЖЕ МИ СЦЕНАРИО: Ћерка легенде народне музике жели да испуни своју и очеву жељу

Фото: Принтскрин

Она планира да оствари своју и очеву жељу те да сними песму, а како је открила стижу јој понуде и за филм о Џеју

- Ништа још не знам. Ако Бог да, правићемо и промоцију, али још ништа не зна. Јављају се људи, нуде неке песме, одприлике сам изабрала, али је све у вази преговора, договора. Глупо је да причам унапред - рекла је Марија.

Упоредно за интересовањем за Маријину музичку каријеру све се више спомиње филм о Џеју.

- Има више понуда за филм. Траже ми сценарио, а ја не знам ко би то могао да уради како доликује. Са друге стране, ја не знам пола његовог живота и не могу да испричам како се родио, живео у дому, шта је било са родитељима... Знам основно, оно што и цео Балкан, ништа више од тога - рекла је Марија па додала:

- Мени тата увек фали. Опседнута сам била мојим оцем, он је за мене био Бог. Сад кад њега нема, ја учим да ходам. Он је управљао мојим животом, за све се питао, и сад са 24 године учим да водим бригу о себи. Никада ми није претио да било шта морам, али када би ми рекао да је то нешто најбоље за мене, увек сам га слушала и увек је био у праву. До њега нисам никог блиског изгубила, а сад сам остала без најрођенијег. Искрено, надала сам се да ће бар још минимум десет година да поживи, али, божија воља. Тешко ми је, али се навикавам.

- Када будем нешто снимила, кад се будем бавила јавним послом, тада ћу имати повода за причу. Не мислим да сам тренутно јавна личност. Надам се да ћу испунити и своју и татину жељу, да снимим ту песму, а после ћемо лако - рекла је Марија за Свет, пренели су медији.

Подсећамо, Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра, у 57. години, у свом стану на Дорћолу. Сахрањен је 11. децембра у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, а на своје последње путовање испраћен је уз 50 виолина и мелодију његовог чувеног хита "Недеља"

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)