ВАНГ - СЕКСУАЛНИ ПРЕДАТОР: Чак 11 мушкараца против славног америчког креатора

В.Н.

26. 02. 2021. у 07:42

АМЕРИЧКОГ модног дизајнера Александра Ванга (37) за сексуално узнемиравање оптужило је 11 мушкараца, а последњи у том низу је Китон Булен (21), студент на њујоршком колеџу за уметност и дизајн "Парсонс".

ВАНГ - СЕКСУАЛНИ ПРЕДАТОР: Чак 11 мушкараца против славног америчког креатора

Фото ЕПА

Он је изјавио да је Ванг њега и његовог пријатеља у августу 2019. у једном клубу, позвао за његов сто и понудио их боцом вотке.

- Одједном ми је откопчао панталоне, ставио руку у њих и почео да ме хвата за полни орган пред свима, а ја сам се смрзао. Ванг ми је рекао да жели да ме води кући. Побегао сам одатле што сам брже могао - сведочио је Булен.

Један од Вангових адвоката рекао је да чекају снимак из клуба, који ће, сигуран је, послужити као доказ у корист његовог клијента. Иначе, прве оптужбе за сексуално узнемиравање против Ванга појавиле су се пре четири године, али их је креатор демантовао, називајући их "неутемељеним и гротескно лажним".

Адвокат Вангових наводних жртава, Лиза Блум, за Би-Би-Си је изјавила да је већина инцидената повезана са ЛГБТ клубовима и да још није предузета никаква правна акција.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)