"КО ЈЕ ГОСПОЂИЦА, ОДСТРАНИТЕ ЈЕ АКО МОЖЕ": Анђелка Прпић се присетила невиђеног блама са почетка каријере

Новости онјалн

24. 02. 2021. у 16:57

АНЂЕЛКА Прпић, једна од најдуховитијих глумица са наших простора, открила је да је доживела велики блам на самом почетку каријере.

КО ЈЕ ГОСПОЂИЦА, ОДСТРАНИТЕ ЈЕ АКО МОЖЕ: Анђелка Прпић се присетила невиђеног блама са почетка каријере

Фото: Д. Миловановић

Наиме, гостујући у емисији на ТВ Прва повела се тема како је Анђелка "краљица погрешних питања", а она је била рада да објасни одакле јој потиче тај интересантан надимак.

- Била сам трећа средње када сам се пријавила за емисију "Генерална проба" на трећем каналу и у том серијалу сам победила - присећа се она и додаје:

- Када је кренуо нови серијал, позвали су ме да будем у жирију заједно са Војом Недељковићем и Слободаном Бодом Нинковићем.

Фото: Милена Анђела

Прпићева наводи да је тада, као и сви средњошколци, веровала да све зна, па је себи дала за право да мало опусти атмосферу и упусти се са Бодом у необавезни разговор.

- Како сте Бодо, како је са близанцима, да ли плачу, како је Наташа? - питала га је она, мисливши да су он и Наташа Нинковић, која је у том периоду родила близанце, у браку.

- Он укапира зашто га ја питам за близанце и вероватно је помислио "Ко је госпођица, одстраните је ако може", али је прешао преко тога, као да то није ништа, не би умањио моју срамоту - испричала је Анђелка са осмехом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗАБАВА У ВИЛИ НА ДЕДИЊУ: Анастасија слави 24. рођендан, присутан и Гудељ са породицом, Цеца објавила честитку (ВИДЕО)