БАЛАШЕВИЋ ЈЕ У ОВОЈ ВИЛИ ХТЕО ДА ПРОВЕДЕ СТАРОСТ: Кантаутор купио луксузну кућу у Истри, није дочекао да ужива у чаробном погледу (ФОТО)

Novosti online

23. 02. 2021. у 22:36

НОВОСАДСКИ кантаутор Ђорђе Балашевић, који је преминуо у 67. години, купио је 2019. године вилу у Истри за коју је, како пишу хрватски медији, тада искеширао око 400.000 евра.

БАЛАШЕВИЋ ЈЕ У ОВОЈ ВИЛИ ХТЕО ДА ПРОВЕДЕ СТАРОСТ: Кантаутор купио луксузну кућу у Истри, није дочекао да ужива у чаробном погледу (ФОТО)

Фото АТА Images

- За све је крив мој ортак Золе, то морам да кажем. Тог дана донео је журнал са чудесним пејзажем... Ајмо ми у Истру - рекао је - тамо живе виле... Ма, далеко је... Ал’ кад већ живе, саме су криве... И, ето нас - гласи текст песме "Рапсодија о Катрин", написане 1978 године.

Нешто више од 40 година касније музичар је у Истри у Бртонигли, близу Умага, купио вилу. Уз његову, на малом брежуљку ван самог места, је још осам луксузних вила. Планирао је неколико месеци да буде тамо у пензији, но нажалост то никада није дочекао.

Борио се с тешком упалом плућа код куће десет дана, а кад је стигао у болницу, било је већ касно.

Луксузна вила има око 200 квадрата, велико двориште с паркингом и гаражом за два аутомобила. Сама вила састоји се од великог дневног боравка, четири спаваће собе са засебним купатилима, спољашњом и унутрашњом кухињом, а уз све то треба нагласити да има и базен од 40 м2, сауну, ђакузи, подно грејање.

Фотографије виле можете погледати ОВДЕ.

Балашевић је вилу у насељу на брежуљку, 400 метара удаљену од Бртонигле, купио преко фирме "Балбело", чији је директор његова ћерка. Комшије које су купиле идентичне виле су углавном странци. Претежно Немци, Аустријанци и Словенци, који такође не желе да слушају градску буку.

У близини виле налази се Природни парк, а море је удаљено шест километара.

Оваква вила, какву је пре две године купио Балашевић, кошта између 300.000 до максимално 450.000 евра, али може да кошта и дупло више ако се купи по принципу "кључ у руке", писали су тада хрватски медији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)