ЛЕДЕНЕ ОЧИ ТАТЈАНЕ КЕЦМАН ЗАСУЗИЛЕ У ПРОГРАМУ: Глумица открила коју сцену не може да заборави - "Мени је Дарин осмех био као мач!"

Новости онлајн

23. 02. 2021. у 13:30

ГЛУМИЦА Татјана Кецман није одбила позив Предрага Гаге Антонијевића да буде део потресне приче "Дара из Јасеновца", а њена упечатљива глума у улози злогласне сестре Барте многима је заледила крв у венама.

ЛЕДЕНЕ ОЧИ ТАТЈАНЕ КЕЦМАН ЗАСУЗИЛЕ У ПРОГРАМУ: Глумица открила коју сцену не може да заборави - Мени је Дарин осмех био као мач!

Фото: Принтсцреен

- Плакала сам и први пут и други пут и трећи пут кад сам гледала филм. Постаји сцена која је била најпотреснија, а то је када дечаци играју фудбал... Опет ми није добро... Када играју фудбал и када све у једној секунди заличи на живот и кад Јово да го и кад мајка викне: "То, Јово" и сви се насмеју. Мени је Дарин осмех био као мач - рекла је Татјана Кецман.

Фото: Принтсцреен

Маја Колунџија

Глумица Маја Колунџија је открила да су сви на сету плакали када су певали у возу, када су певали песму.

- Сви су плакали и заиста плачу сви и дирнуло ме, а далеко најупечатљиваја сцена јесте када је мајка спасла своју децу, када их је терала да оду са Дијаном Будисављевић, хладна није хтела ни да се поздрави са њима, а њена унутрашња борба је страшна и то када их она гледа како одлазе и зна никада више их неће видети, али их је спасла - рекла је Маја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)