ОЛИВЕРА У ЦРНИНИ ИЗАШЛА ИЗ АУТОМОБИЛА: Ево где је била удовица легендарног кантаутора током последњег опроштаја у Новом Саду

Ј. СИМИЋ - З. ГРУМИЋ

22. 02. 2021. у 22:54

НОВОСАЂАНИ су се вечерас опростили од великог кантаутора Ђорђа Балашевића који је преминуо у петак од последица вируса корона.

ОЛИВЕРА У ЦРНИНИ ИЗАШЛА ИЗ АУТОМОБИЛА: Ево где је била удовица легендарног кантаутора током последњег опроштаја у Новом Саду

Фото: Новости архива

Многобројни поштоваоци панонског морнара, који су дошли не само из Новог Сада него из читаве земље и региона, испунили су кеј и оближњи Варадински мост.

Многи од њих донели су белу ружу или рузмарин, евоцирајући тако успомену на незаборавне стихове Ђолетових песама које су обележиле одрастање и младост многих генерација.

Испред породичне куће Балашевића нема више цвећа у жардињери и поред фасаде, где су претходна три дана, уз дирљиве поруке, остављали беле руже и рузмарин, и палили свеће не само Новосађани, него и многобројни његови обожаваоци и поштоваоци из земље и региона.

У тренутку када је екипа "Новости" пролазила улицом опеваном у Ђолетовој песми "Неки нови клинци", испред породичног дома за тренутак се појавила његова удовица Оливера, у црнини, изашавши из аутомобила, са кесама пуним намирница. Испред куће све време је стајао младић из приватног обезбеђења. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)