НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ ЧИМЕ СЕ ЗВЕЗДА ДЕВЕДЕСТИХ ДАНАС БАВИ: Певачицу групе "Моби дик" естрада више не интересује, у међувремену добила и дете

Novosti online

18. 02. 2021. у 20:27

АЛЕКСАНДРА Перовић била је изузетно позната деведесетих година прошлог века када је била чланица групе "Моби Дик". Међутим, она данас није присутна на јавној сцени Србије.

НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ ЧИМЕ СЕ ЗВЕЗДА ДЕВЕДЕСТИХ ДАНАС БАВИ: Певачицу групе Моби дик естрада више не интересује, у међувремену добила и дете

Фото: Принтскрин

Александра је након напуштања групе отпочела соло каријеру, а опробала се и као учесница ријалитија "Сурвајвор". Након тога је, ипак, одлучила да се потпуно повуче из јавног живота и промени професију.

На изненађење многих некадашња певачица данас ради као професорка и предаје менаџмент у спорту на једном приватном факултету. Године 2013. са дугогодишњим партнером Бобаном Јабланом добила је сина Павла, коме је потпуно посвећена.

Пре извесног времена она је открила да, иако би снимила неку нову песму, не жели да се врати на естраду, будући да јој медијска пажња више не прија.

- Волела бих да имам нову песму, али бих да избегнем константно појављивање у емисијама. То ми више није интересантно - рекла је Александра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)