"НИКО НИКАДА КАО ТИ": Јелена Карлеуша и Марија Шерифовић потресним објавама обележиле годишњицу смрти Шабана Шаулића (ФОТО)

Novosti online

17. 02. 2021. у 08:42

НА данашњи дан, 17. фебруара 2019. године преминуо је краљ народне музике Шабан Шаулић, а певачице су евоцирале успомене на покојног певача.

НИКО НИКАДА КАО ТИ: Јелена Карлеуша и Марија Шерифовић потресним објавама обележиле годишњицу смрти Шабана Шаулића (ФОТО)

Фото: В. Данилов/Новости архива

Јелена Карлеуша објавила је колаж фотографија са покојиним певачем, које су настале током снимања Звезда Гранда, а уз објаву додала је и тужан смајли.

Марија Шерифовић објавила је зајдничку фотографију са Шаулићем, а затим и једну на којој је Шабан позирао на његовом омиљеном месту, у Крчедину, где је често одлазио да пеца и одмара.

- Нико никада као ти. Било једном и више никада - написала је Мараија уз објаву и додала неколико емотикона срца, а њена објава растужила је многе.

Подсетимо, Шабан је 16. фебруара 2019. године имао наступ у клубу Фаринда у Билефелду. Неколико сати после наступа, 17. фебруара ујутру, трагично је страдао Шабан, као и његов клавијатуриста Мирсад Керић.

Саобраћајну несрећу, у којој су Шабан и Мирсад изгубили живот, изазвао је Немац, турских корена, Алсин Левент (36) који је оптужен за двоструко убиство из нехата, наношење телесне повреде из нехата, као и опасне радње у саобраћају те вожњу без возачке дозволе.

Како је касније установљено, Алсин Левент је на дан несреће возио без возачке дозволе, а био је и пијан када је у аутомобилу "мазда 6" изазвао тешку несрећу на путу А2 у близини Гитерслоха. Како је утврђено, Левент је возио брзином од 160 км/х, на месту где је у том тренутку било дозвољено возити 80 км/х.

Окружни суд у Гитерслоу је почетком 2020. отказао прво рочиште, због пандемије, а према наводима Окружног суда, Левант је признао кривицу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)