ВЕЗИВАЊЕ И С*КС НА СИЛУ: Парис Хилтон o психичком и физичком злостављању у интернату

В.Н.

11. 02. 2021. у 09:51

БОГАТА наследница и старлета Парис Хилтон (40) сведочила је пред судом у америчкој држави Јута о вербалном, физичком и менталном злостављању које је доживела у тамошњем интернату "Прово Канјон".

ВЕЗИВАЊЕ И С*КС НА СИЛУ: Парис Хилтон o психичком и физичком злостављању у интернату

Фото АП

Навела је да је била присиљена да узима лекове који јој нису били преписани, и истакла да и данас има ужасне последице своје трауме.

Хилтонова је прозвала бивше запослене у поменутој школи, која је и бихевиорални здравствени центар. Тврди да су ученици били везивани, одвођени у изолацију, ударани, бацани о зид, а често и сексуално злостављани. Парис апелује на државу и председника САД Џоа Бајдена да се на федералном нивоу уведе надгледање школа, интерната и поправних домова за младе.

Фото ЕПА

- Зовем се Парис Хилтон, преживела сам институционално злостављање и данас говорим у име стотину хиљада деце која су тренутно у резиденцијалним установама широм САД - рекла је она у исказу на суду и додала да је током боравка у школи била свакодневно злостављана, одвојена од спољног света и лишена свих људских права.

- Последњих 20 година имала сам увек исту ноћну мору - како ме усред ноћи отимају два незнанаца, скидају ме и претресају, те закључавају у објекту. Волела бих да је ово био само сан, али није - рекла је Парис и додала да ју је, између осталог, кад је имала 16 година, особље интерната посматрало док се тушира.

Школа "Прово Канјон" отворена је 1971. године, а од периода кад је у њу присилно послата Парис, продата је новим власницима. Нема никаквих доказа да се нови интернат, са другим власником, према ученицима понаша онако како је то у свом излагању изнела Хилтонова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)