ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ БОЈАНА МАРОВИЋА: "Менаџери су ме пљачкали, јео сам остатке туђих сендвича - од стреса ми је опала коса"

Новости онлајн

10. 02. 2021. у 17:02

ПЕВАЧ Бојан Маровић проговорио је о тешким тренуцима из живота и каријере.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ БОЈАНА МАРОВИЋА: Менаџери су ме пљачкали, јео сам остатке туђих сендвича - од стреса ми је опала коса

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/bojanmarovicofficial

Када је из родне Црне Горе дошао у Београд и почео да гради музичку каријеру, Бојанов живот је, како сам певач каже, био далеко од луксузног.

- Кад сам дошао у Београд дочекао ме је хорор. Дочепали су ме се менаџери и онда су ме тако пљачкали, да сам рецимо на Академији јео сендвиче иза других људи колико сам био гладан, а увелико сам био на телевизији, звезда, аутограми, сликање и све. А кући сам ишао депресиван и никакав, само зато што то није свет какав сам замишљао. Радио сам нон-стоп, концерти, свирке, а кад дођем кући нисам имао ништа, ни цента, све су узимали за себе. Отимали су и онда причали разне приче. Драго ми је што ти људи више нису менаџери и што ни једног клинца више неће унесрећити - испричао је Бојан у на "К1" телевизији.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/bojanmarovicofficial

Певач је затим испричао и да је од стреса почео да губи косу.

- Возим се на свирке неким бесним колима, а заправо кад дођем кући катастрофа. Ја сам само јурио да не будем код куће, да будем са публиком, свирао чело јер тад не мислим ни на шта. Кад сам завршио Академију само сам бацио индекс и рекао то је то, добро сам се исплакао, јер ми је мука било од свега. Највише ме погодило кад сам се пробудио у једном хотелу, више ни не знаш где се будиш , који је град. Отишао сам да се умијем и видео сам своју косу у рукама. Видео сам два печата на темену и тад сам се олиндрао и рекао то је то, крај приче, више ми не треба нико, све ћу сам - рекао је Бојан.

Како каже, у певачком послу је почео да ужива тек када је престао да зависи од менаџера.

- 2008. ми је истекао уговор и онда сам кренуо самостално и рекао мајци "ја сад немам цент у џепу". Она је рекла "нема везе, мало по мало ћемо, као што знамо". Онда сам радио дан и ноћ, свирао, али је све ишло како треба. После тога сам упознао људе који су ми много помогли и који су од првог тренутка уз мене и данас уживам у свом послу - истакао је Бојан на крају.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/bojanmarovicofficial

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)